Vprašanja, razprave o izdelkih Šampon Premium Beaphar proti srbečici

100% stranke

priporočam ta izdelek

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christelle
2 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, želel bi izvedeti natančno sestavo tega šampona, hvala
Thomas
6 sporočila
thomas fr
Pozdravljena Christelle, tukaj je podrobna sestava: Formula INCI: Aqua, sodium laureth sulfate, glycerin, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, benzyl alcohol, cetyl palmitate, allantoin, parfum, beheneth-10, hydrogenated castor oil, glyceryl stearate, sodium hydroxide, calendula officinalis flower extract, mentha piperita leaf extract, maltodextrin, bisabolol, calcium pantothenate, pyridoxine, vitis vinifera fruit extract, formic acid, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, ci 19140, ci 42090. Uporabljam ga že 4 leta za svojo buldoginjo. Je odličen!
Christelle
2 sporočila
christelle fr
najlepša hvala, naročil sem ga in danes so ga dostavili ... Jutri kopanje za Marlena, mojega yorkshira!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo