Prehranjevanje muce, ki ji bodo odstranili veliko zob...

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Violette
25 sporočila
violette fr
Pozdravljeni! Moja mala mucica Laurel trpi zahodu kroničnega vnetja dlesni, odkar sem jo posvojila. Po mnenju veterinarja je čas, da ji odstranijo del zob. Morala bi zadržati svoje očnjake in nekaj zob na levi strani... Kdo ima izkušnje s ponovnim uvedbo hrane takoj po operaciji? Moja veterinarja me zagotavlja, da bo lahko hitro jedla, celo brikete, vendar bi rada slišala o vaših izkušnjah, če je mogoče. Morda bi moral previdno pripraviti zalogo paštete? Običajno je Virbac HPm za sterilizirane mačke. Najlepša hvala!
Daniel
2 sporočila
daniel fr
Morda je malo pozno za odgovor, vendar je moj maček Mozart prestal operacijo iz istega razloga in je jedel kmalu po prebujanju iz anestezije. Načeloma mu dajo peno, moj maček je imel pločevinke pene Hill's, kupljene pri veterinarju, nato pa še komercialno peno za mačke (te komercialne stvari niso najbolj hranljive), kozice in grobo nasekljanega piščanca, mleto meso in še vedno je jedel feline C/D brikete. Pred operacijo je bolj zapleteno, da jih prisilimo, da jedo, po operaciji pa takoj ponovno najdejo užitek v jedi.
Violette
25 sporočila
violette fr
Hvala za vaš odgovor. Operacija je bila pred 4 dnevi in gre kar dobro! :)) Ostali so ji še podočniki in 4 majhni sekalci... Prvi dan sem navlažila brikete in ji dala več mehke hrane, a že naslednji dan je jasno pokazala, da ima raje "suhe" brikete, saj jih je ukradla iz sklede, preden sem uspela naliti vodo! :D Najtežje so trenutno zdravila (ko jih ni mogoče raztopiti...), saj ji ni všeč, da ji odpremo majhna usta. Na srečo so naši muciki še vedno veliki sladokusci, kar je v pomoč!! :))
LAURENT
11 sporočila
laurent fr
Dober večer Violette, Je to samo gingivitis ali morda kalicivirus?Naši mački smo morali izpuliti zobe zaradi tega virusa in to res ni bilo prijetno zanjo ubogo. Po tem, ko je dolgo počasi lizala pašteto, se je nenadoma zavedla, da lahko je brikete našega drugega mačka... In potem se je začelo! Vseeno pa bodite previdni pri zdravilih, ki jih jemlje, saj nekatera res niso prijazna jetrom in ledvicam. Lep večer in hitro okrevanje mački.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo