Vprašanja, razprave o izdelkih Praskalnik iz kartona za mačke Zolia Florette + priložena mačja meta
100% stranke
priporočam ta izdelek
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
indira
Sem sem kupila drugo, vendar jo ignorira. Uporablja se le prva. Tudi ne spi v njej.
2 sporočila
christine
En sam, možnost izbire glede na vašo notranjo dekoracijo. Moji mački imajo radi te praskalnike, imam jih več, radi si tam privoščijo dremež in preživijo dolge ure v njih ter brusijo svoje kremplje. Sem rejniška družina za starejše mačke.
1 sporočila
pauline
Zdravo, obstaja samo 1, potrjujem z majhno vrečko mačje mete. Moje mačke ga obožujejo tako za brušenje nohtov kot za spanje, saj je okrogel in votel. In zelo je lep. Lep dan.
2 sporočila
sophie
Izberete lahko enega. Napačno sem odgovorila v prejšnjem odgovoru.
2 sporočila
jessy
Pozdravljeni, je tukaj 1 ali 2?
1 sporočila
nathalie
Cc, priložen je 1 praskalnik z vrečko mačje mete. Lep dan!
1 sporočila
virginie
Ena. Slika prikazuje le dve razpoložljivi barvi ;)
3 sporočila
lydie
1 sam, vendar ga mačke obožujejo in včasih kar spijo na njem ;)
2 sporočila
sophie
So sta dva.
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, obstaja samo en (to je samo za izbiro barve) in moji mački obožujejo, da si nabrusijo kremplje in se uležejo vanjo... priporočam ga!!!!
1 sporočila
christine
Prejela sem ga enega po enega, vendar potrjujem: ima velik uspeh in oba moja mačka ga uporabljata tudi za spanje!
1 sporočila
marie rose
Potrjujem prejšnja mnenja, 2 različni barvi, vendar je to super izdelek, mačke ga obožujejo, lahko brusijo svoje kremplje in spijo na njem, priporočam, čeprav se je cena močno zvišala, kar je res škoda.
1 sporočila
céline
Samo eden je. Vendar pa ga moji mački veliko uporabljajo. Zadovoljna sem z nakupom.
1 sporočila
wanda
Pozdravljeni, samo eno
2 sporočila
nicole
Kupite ga posamezno z izbiro med 2 barvama. Idealno po obliki, ker je stabilen, širši od drugih modelov, okrogel in votel. Zato ga popolnoma priporočam. Model nekoliko večje velikosti bi bil še boljši za velike mačke, kot je moja mucka, zelo dolga in vitka, ki sega preko roba, ko se uleže vanj! :))
1 sporočila
audrey
Eden sam s priloženo mačjo travo, moji mački ga obožujejo. Naročila bom še enega, ker se prepirajo, kdo ga bo imel. Ta kartonski praskalnik je super, moji mački tudi spijo v njem.
1 sporočila
laurence
obstaja en, relativno velik, vendar premajhen za maine coon, osebno je moj maček oboževal to, dolgo spanje in praskanje, vendar pazite na mačjo meto v vrečki, ker je enkrat razpršena po praskalu povsod.