Vprašanja, razprave o izdelkih

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Noelle
1 sporočila
noelle fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti tudi premer debla. Hvala
Michèle
1 sporočila
michèle fr
Dober večer, da odgovorim na vaše vprašanje, premer stebra je približno 15 cm (pravkar sem ga izmerila in sem prepričana). Kupila sem že več stebrov. Nekateri zares zdržijo dolgo, drugi veliko manj, ker je vrv verjetno slabo zategnjena. Zadnji, ki sem ga kupila, za zdaj zdrži s tremi odraslimi mačkami, ki ga uporabljajo in se vsak dan oprijemajo. Lep pozdrav.
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni,
Lahko prosim poveste premer debla? Hvala.
Lep dan,
Lep pozdrav.
viviane
1 sporočila
viviane fr
torej je premer 22 cm, kar daje obseg 44 cm z vrvjo 45 cm je to zelo lepo deblo, zelo trdno imam 2 mačka in vam lahko povem, da ni dneva, da ne bi splezala nanj

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo