Vprašanja, razprave o izdelkih Oprsnik za papige AVIATOR - Različne velikosti na voljo

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Pauline
1 sporočila
pauline fr
Dober večer, imam skobčevko in bi rad vedel, kakšno velikost priporočate prosim? Hvala vnaprej in lep večer.
jocelyne
1 sporočila
jocelyne fr
dober večer Pauline, Jaz imam majhno konuro, ki tehta 82 gramov, in zanjo kupim "malo velikost" oprsje aviator, ki je namenjeno pticam od 70 g do 110 g, in ta velikost je popolnoma primerna, njena glava gre brez težav skozi. Vendar pa, če je tvoja ptica bližje 110 gramov, bi bilo bolje vzeti večjo velikost, ker je prostor za prehod glave približno 1 cm širši. Upam, da ti to pomaga pri izbiri. Lep pozdrav
Beatrice
2 sporočila
beatrice fr
Pozdravljeni, kakšne velikosti kletk potrebujete za konure in nimfe, prosim? Hvala.
Jean-François
1 sporočila
jean-françois fr
Pozdravljeni, za nimfo (kakaduja) bi raje imel oprsnico velikosti x-small. Velikost Petite je pretesna, da bi bila udobna. Lep pozdrav
Beatrice
2 sporočila
beatrice fr
Hvala za odgovor
Giulio
3 sporočila
giulio fr
Dober večer, imam samca eclectusa. Katera velikost oprsnice bi bila boljša, srednja ali velika? Hvala
Jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Dober večer, je vaša ptica Eclectus roratus ali po slovensko veliki eklektus? Če je, vam priporočam oprsnico srednje velikosti, ki je zasnovana za težo med 425g in 600g, ker bi bila teža vaše odrasle ptice po vrsti, ki jo imate, 440g, pri čemer je treba upoštevati, da je oprsnica nastavljiva. Upam, da sem izpolnil vaša pričakovanja. Lep večer.
Giulio
3 sporočila
giulio fr
Hvala za vaš odgovor, Jennifer
jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni, kdaj bo ta oprsnica velikosti M na voljo? Prosimo, obvestite me.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, nismo zmožni podati časovnih rokov za vračilo tega izdelka. Priporočamo vam ta izdelek, ki je enakovreden: https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-longe-pour-perroquet-2-tailles-p-30343.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo