Vprašanja, razprave o izdelkih

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Laure
1 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, boste te sklede znova imeli na zalogi v beli barvi? Hvala.
Christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni. Na žalost sem razbil svojo posodo v barvi koralno roza s prostornino 300 ml. Na vašem spletnem mestu je ne najdem, razen v velikosti 600 ml. Ali jo boste kmalu ponovno ponudili v prodajo v barvi koralno roza s prostornino 300 ml? Hvala, ker me obveščate.
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, pravkar sem prejel posode. Čemu so namenjeni nalepke?
Christine
1 sporočila
christine fr
Nalepke so majhni nedrseči elementi, ki jih prilepite pod lesene noge.
Alisson
1 sporočila
alisson fr
Pozdravljeni, ali je to primerno za psa (francoskega buldoga)? hvala
Lenaig
1 sporočila
lenaig fr
Pozdravljeni, ja, brez težav, tukaj kuža kontinentalni buldog in ga imamo, odkar je prišel k nam pri dveh mesecih. Takrat je bil manjši od francoskega buldoga. Brez težav.
Sébastien
1 sporočila
sébastien fr
Pozdravljeni vsi. Rad bi vedel, koliko centimetrov od tal se nahaja posoda. Imam velikega mačka in se sprašujem o tem, saj bi bila zanj idealna višina dna posode 10 cm od tal. Hvala vnaprej za vaše odgovore. Lep pozdrav.
Florent
1 sporočila
florent fr
Dober večer, 2 možni višini z enostavnim obračanjem lesenih nog, približno 5 ali 10 centimetrov. Smo zelo zadovoljni z njimi, uporabljamo jih za dva francoska buldoga ...
CORINNE
2 sporočila
corinne fr
Potrjujem dimenzije. Stabilen izdelek, moj maček ga obožuje.
Romane
1 sporočila
romane fr
Pozdravljeni, lahko dobim mere posode velikosti 300 ml? Je primerna za mladička? Hvala
Stéphanie
2 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, posodice so zelo lepe, 300 ml je zame dobra velikost, vanje zlahka dam 100 g briketov. Če je za mucka previsoko, lahko najprej ne uporabite podstavka in ga shranite za kasneje. Lep večer
Julien
1 sporočila
julien fr
Da, moja mačka je stara 6 mesecev in je popolna, za mucka bo prav tako popolno
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni. Morda bo posoda na svojem stojalu previsoka za mucka, vendar jo lahko sprva postavite na tla. Najnižji del spredaj je visok 4 cm, najvišji 7 cm, širok 15 cm. Na stojalu doseže višino 8 cm, kar je popolno, ko dosežejo odraslo velikost. Širina posode omogoča, da mu brki ne motijo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo