Vprašanja, razprave o izdelkih Povezava kletka / cev za kletko Ferplast

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Agnès
3 sporočila
agnès fr
Pozdravljeni, kakšne so skupne mere (DxŠxV) tega stojala za cev? Vrata moje kletke Ferblast merijo 12x12, od prve zgornje prečke do prve spodnje prečke. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta povezava se ne bo prilegala na vrata kletke. Uporabiti jo morate na predvidenih odprtinah, ki so na voljo na nekaterih modelih kletk.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Stéphanie
3 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, prostor mojih vrat meri približno 14 cm / 13 cm, ali imate kar potrebujem?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, te povezave delujejo samo z kletkami znamke Ferplast, ne bodo ustrezale drugim modelom. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Jeremy
1 sporočila
jeremy fr
Živjo, ali se ta povezava lahko prilagodi na kletko znamke "savic habitat"?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za kletko Savic habitat vam odsvetujemo ta izdelek. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
amandine
1 sporočila
amandine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko za povezovanje standardne kletke z rešetkami uporabim to povezavo do kletke blagovne znamke Habitrail? (seveda s tem, da prerezanem rešetke) Ali pa imate morda še kakšen drug izdelek, ki bi mi lahko bil koristen? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ne priporočamo vam, da na tak način povežete dve kletki, prav tako ni priporočljivo rezanje prečk vaše kletke, saj bi to bilo preveč nevarno za vašega glodalca.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Richard
2 sporočila
richard fr
Pozdravljeni, ali je ta dodatek dobavljen z zamaškom, kot je prikazano na sliki? Mislim zamašek, ki bi zaprl vhodno odprtino ali odprtino cevi Ferplast. Hvala!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res je, obstaja pokrovček. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
PAULINE
2 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če ti cevi pašejo na kletko Prestige Lolita? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

ne, obe znamki nista združljivi.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Noemie
1 sporočila
noemie fr
Pozdravljeni, ali mi lahko razložite, kako se namesti na kletko? Rad bi imel kletko "duna multy", ali moram odrezati vrhnje prečke, da ga pritrdim? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, dejansko bo za prilagoditev teh konektorjev na tej kletki, ki na osnovi nima lukenj za cevi, treba izrezati nekaj prečk. Lahko si ogledate slike Duna Fun, da vidite, kako je vse sestavljeno. Lep pozdrav
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Kaj pomeni "X2", ali moramo razumeti, da je ta izdelek prodajan v paketu dveh za 3,50 €? Potrebujem samo dva in ne bi želel, da se znajdem s štirimi, saj mi to ne bi koristilo. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, x2 pomeni, da je izdelek prišel v paketu dveh. Navedena cena je za en paket. Torej morate naročiti samo en paket. Lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo