Vprašanja, razprave o izdelkih Zoomed Repticalcium z D3 - 85g
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
8 sporočila
sylvain
Pozdravljeni, imam mladička bradatega agama in rad bi vedel, kolikokrat na teden mu lahko dam repticalcium z D3? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav ... gospod Criloux Sylvain
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko mu to dajete stalno, odvisno bo od potreb vašega plazilca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
laurine
Pozdravljeni, ali je ta izdelek res mešanica kalcija in vitamina D3? Na fotografiji je namreč napisano "without D3", torej brez vitamina, medtem ko je D3 naveden v sestavi? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, prišlo je do napake. Ta izdelek ne vsebuje D3. Popravili smo podatkovno kartico izdelka.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
adrien
Pozdravljeni, ali se lahko ta izdelek daje kačam? Dal sem malo tega izdelka na miško, vendar moja kača noče je.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek se lahko da kačam, vendar to ni nujno. V naravi se te živali zadovoljijo s plenilci, kot so miši in različni glodavci. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
romain
Pozdravljeni, je to v prahu ali v tekoči obliki? Če je v prahu, kako ga moramo dati? Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta izdelek je v prahu. Za vse izdelke v prahu je idealno, da hrano vašega ljubljenčka posujete s tem izdelkom.
Lep pozdrav,
Animastore
Ta izdelek je v prahu. Za vse izdelke v prahu je idealno, da hrano vašega ljubljenčka posujete s tem izdelkom.
Lep pozdrav,
Animastore