(Potrebujem nasvet) Kateri glodavec je pravi zame?

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
camille
1 sporočila
camille fr

Predstavim se, ime mi je Camille, stara sem 21 let in trenutno sem študentka medicinske sestre. Že nekaj časa si želim posvojiti glodavca, vendar ne vem, katerega naj izberem... Prej sem že imela gerbilo, ko sem bila mlajša. In danes bi rada posvojila drugega glodavca. Želela bi posvojiti le enega (torej glodavca, ki po možnosti ni družaben), ki bi bil dneven (saj bo verjetno v moji sobi) in ki bi bil do mene precej ljubeč. Mi lahko pojasnite, kateri bi bil najbolj primeren za moje želje? Hvala! :)

Ariane
2 sporočila
ariane fr

Pozdravljena Camille, svetoval bi ti, da posvojiš zajca (čeprav ni glodalec), ker je aktiven čez dan in zelo zelo ljubezniv. Poleg tega, če je dobro negovan, lahko živi lahkotno 10 let, je kot nekakšen mini pes, vendar ne bi smel živeti neprestano v svoji kletki. Moral bi biti čim pogosteje na prostosti in prednost je, da je to žival, ki se zelo hitro nauči čistoče. Je strogi rastlinojedec, zato bo moral jesti veliko zelenjavo, sadje in seno, granule pa bodo le 10% njegove prehrane. No, če imaš še kakšno vprašanje, ne oklevaj.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo