Forum za akvaristiko

potreba po pomoči

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
jennifer
1 sporočila
jennifer fr

Dober večer,

Iščem balast T8/TCL tipa ELXe 238.527 z referenčno številko 188187. Moja svetloba v akvariju ne deluje več, ker je moj balast zgorel, vendar ne vem, kje najti nadomestnega, saj sem šla v trgovino za male živali, kjer sem kupila akvarij, vendar tam sploh ne vedo, kaj je to...

Hvala za vašo pomoč

franck
233 sporočila
franck fr

živjo, kaj točno je crknilo? Si poskusil zamenjati zaganjalnik, ker je to kot varovalka, to je prva stvar, ki običajno crkne

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer,

obenem pa pozdrav Franck;

če ni zaganjalnik (ki ga je treba zamenjati ob vsaki menjavi osvetlitve), potem je treba preveriti moč balasta in vzeti enega z enako močjo in enakim upravljanjem (2 ali 2 svetlobi) (takšne najdemo v trgovinah za domače mojstre, kot so "Weldom, Le Roy Merlin, ...").

Akvaristično.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo