Potovati z letalom s svojimi malčki (8 ur leta)
Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marianne
Pozdravljeni. Poleti nameravam potovati s svojima todonoma Châtaigne in Noisette na Martiniko. Želela bi nekaj nasvetov (od ljudi, ki so veliko potovali s svojimi malimi glodavci) o postopkih, ki jih je treba opraviti (veterinar, letalska družba ...). Doma živijo v precej veliki kletki, v kateri je velika vila (ja, bivajo bolje kot mi), in njihova stara hiša, ki je zanje postala premajhna. Oklevam, ali naj razstavim kletko, da jih po prihodu na kraj spet postavim vanjo. Potovanje bi potekalo v transportni kletki. Prav tako oklevam, ali bi jih med bivanjem zaupala komu drugemu. Ne poznam nikogar ali veterinarja, ki bi nas želel ohraniti. Hvala za vaše odgovore, ki nam bodo pomagali sprejeti odločitev z mojo hčerko. PS: Iščemo tudi nekoga, ki bi nam izdelal kovinsko posodo s loputo za lažje čiščenje, po možnosti iz pocinkanega aluminija, da je ne bi z lahkoto poglodale. Prav tako iščemo rampe in platforme, vendar je prednostni cilj posoda. Hvala vsem za pomoč. Marianne.