Posvojitev para aleksandrink

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Héloïse
1 sporočila
héloïse fr
Pozdravljeni vsi skupaj,

Z mojim partnerjem želiva posvojiti par ptic za družbo v najinem stanovanju, toda preden se odločiva, bi bila rada prepričana, da izbira ustreza tako nama kot njim, in da bodo v naši mali družini kar najbolj srečni. Najprej da vam razložim situacijo: živiva v starem bloku, kjer izolacija proti hrupu ni najboljša, in imava mačka, ki je vedno živel v stanovanju.

Iščeva ptice, s katerimi bi lahko vzpostavila močno vez.

Zaljubila sva se v aleksandrijsko papigo in imava nekaj vprašanj...

Na internetu veliko berem, da so te ptice glasne. Govorjenje ni problem, toda ali imajo navado pogosto in glasno kričati? Ali so "samo" klepetavi?

Prav tako berem, da so uničevalci, da jim je treba dati les za grizljanje, toda, ker imajo nagib grizljanja, ali nas bodo želele dgrizniti/uščipniti, če bodo na nas?

Glede vzdrževanja kletke, kako pogosto na teden je to potrebno opraviti?

Kako naj se lotim spuščanja ptic iz kletke z mačkom zraven? Pod nadzorom, to je zagotovo, toda ali je to res mogoče?

Težko najdem informacije o pričakovani življenjski dobi te ptice (videla sem 15, 25 ali 40 let), zato če mi lahko nekdo prosim pomaga pri tem.

Razmišljava, da postaviva kar se da veliko kletko, glede na to, da najina dnevna soba omogoča kletko dolgo največ 1m40, ali bo to dovolj? Kakšne so idealne dimenzije za 2 aleksandrijski papigi?

In zadnje vprašanje... EAM ali EPP?

Opravičujem se za vsa ta vprašanja, ampak poskušava se čim bolj pozanimati, da bi ugotovila, kaj bi bilo za naju najbolj primerno, raziskovala sva tudi možnost kokatielov, ampak najin srce še vedno nagiba k aleksandrijski papigi.

Vnaprej hvala vsem!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo