Poster za terarij

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Béatrice
1 sporočila
béatrice fr
Pozdravljeni, ali so posterji za terarij namenjeni postavitvi v notranjost? Ko jih postavim zunaj, se moj pogona vznemiri, opazi svoj odsev v steklu, kaj naj storim? Hvala za vaše nasvete.
Julien
18 sporočila
julien fr

Za svojega kraljevega pitona imam dekoracijo, ki sem jo osebno namestil zunaj svojega terarija, morda bi jo morali bolje napeti.

Alizee
26 sporočila
alizee fr

Imam pogona vitticeps in rad bi želel, da se počuti čim bolje v svojem svetu!

Torej, terarij je ob beli steni in vidi svoj odsev ter poskuša napasti. Mislim, da bi moral priskrbeti kakšno dekoracijo...

Ampak kaj?

Hvala vnaprej ;)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo