Vprašanja, razprave o izdelkih Postelja Soft Cotton za glodalce 100% naravni bombaž Quality Clean - 15 in 30 L

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
MANON
13 sporočila
manon fr
Pozdravljeni, Ali je to stelja primerna za miši? Ker sem uporabljal celulozo, vendar ne najdem več znamke, ki sem jo uporabljal. Ali pri tej stelji ni tveganja, da bi jo pojedle ali drugih težav? Hvala
Audrey
4 sporočila
audrey fr
Ta stelja je primerna za miši. Je iz 100% bombaža, zato ni nič privlačnega za pojest. Svetoval bi, da jo dobro razdelite na majhne koščke, ker je v embalaži zelo kompaktna.
Stevens
1 sporočila
stevens fr
Pozdravljeni, lahko to uporabimo kot prijetno gnezdece za naše hrčke?
Audrey
4 sporočila
audrey fr
Prilagojeno je za hrčke
Francois
1 sporočila
francois fr
Pozdravljeni, ali so pesticidi prisotni? Hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo