Postelja iz bombaža za miške

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marie
3 sporočila
marie fr

Pozdravljeni,

rad bi vedel, ali je "volnena postelja za hrčke" blagovne znamke Trixie primerna tudi za miši.

Gre za nekakšen bombaž, ki je varen ob zaužitju, če prav razumem.

Če ne, bi svojima dvema belima miškama rad naredil toplo gnezdece: kaj mi priporočate?[/left]

Damien
6 sporočila
damien fr

Pozdravljeni,

Osebno uporabljam ta vata za svoja dva odrasla podgana, ko ni mladičkov, in obema popolnoma ustreza.

Mislim, da bi, če ustreza hrčkom in podganam, moralo biti tudi miškam všeč.

Lahko se tudi odločite za najbolj priljubljeno možnost in jim date robčke ali kuhinjski papir.

Marie
3 sporočila
marie fr

Hvala za tvoj odgovor. Naročil bom, ampak si bom zapomnil tudi idejo o papirnati brisači. Drugače, zakaj ne uporabljaš vatke, ko imaš majhne?

Damien
6 sporočila
damien fr

Da se izognemo nevarnostim zadušitve najmanjših in nevarnostim davljenja,

odrasle živali dvignejo glavo v zrak na takšni vrsti tkanine, da olajšajo dihanje, medtem ko imajo mladiči vedno glavo obrnjeno navzdol. :(

ampak če so tvoje miši odrasle, bodo dvignile glavo navzgor in nič ne tvega. Jaz se izogibam, dokler niso stare približno 3 tedne, nato pa počnejo kot veliki.

Če imaš še kakšno vprašanje, kar vprašaj.

Augustin
9 sporočila
augustin fr

Če gre za miško, še posebej ne! To je past! Vlakna bombaža se ji bodo ovila okoli tace in je ne bo mogla odstraniti, nato kri ne bo več krožila in izgubila bo taco!

Marie
3 sporočila
marie fr

Hvala za tvoj odgovor. Medtem sem prebral isto stvar na internetu in ko jim dam vato (v zelo majhni količini), jo pred tem narežem s škarjami na zelo majhne koščke. Vlakna tako postanejo zelo kratka in ni nevarnosti.

Augustin
9 sporočila
augustin fr

V redu

phuong trang
4 sporočila
phuong trang fr

pozdravljeni, rad bi vprašal, ali je spletno mesto varno za nakup kletk?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo