posode za mačke

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
veronique
1 sporočila
veronique fr
<left>dober večer</left><left>zdaj imam doma 2 mačka, od katerih ima eden občutljivo črevesje (drugi je oslepel zaradi nesreče preden smo ga posvojili) in rad bi preprečil, da bi jedel brikete drugega mačka. Razmišljal sem o skledi z elektronskim ali magnetnim odpiralnim sistemom, kjer bi lahko jedel samo mucek</left><left>takšne stvari obstajajo za mačja vrata, da preprečijo vstop nezaželenim gostom</left><left>lahko mi prosim poveste, če kaj takega obstaja tudi za sklede?</left><left>najlepša hvala vnaprej</left>
Maria-Herbst
7 sporočila
maria-herbst fr

Pozdravljeni, jaz imam tudi dva mačka. Vsak ima svojo posodo. Ne dajem jim veliko hrane, tako da ne jesta iz posode drugega in jo pojesta do konca. In če jesta iz posode drugega, jima rečem NE. Moji posodi sta ena poleg druge, vendar ju lahko postavite na dva različna mesta.

Ne poznam vašega sistema posod.

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljena Veronique,

Obstajajo avtomati za hrano.

Poglej v kategoriji mačka, posoda in avtomat za mačke, avtomat za vodo in hrano.

Nekateri izdelki te lahko zanimajo.

Sandra

helene
5 sporočila
helene fr
Imam tudi 2 mački, vsaka ima svojo posodico za hrano in raje ju ne postavim na isto mesto, da ena ne bi jedla iz posodice druge.
Dominique
3 sporočila
dominique fr
Vsak v svoji sobi? Ker takoj, ko bo odprta posoda s hrano, bo prišel ednooki pojest hrano prijatelja, predvidevam. Srečno.
helene
5 sporočila
helene fr
Ja, v bistvu je to ideja, na splošno deluje, vendar ne vedno. Kako to delate na svoji strani, Dominique_R?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo