Vprašanja, razprave o izdelkih Posoda za vodo iz smole Exo Terra Water Dish
25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
elie
Pozdravljeni, kakšna bi bila idealna velikost terarija za odraslega moškega pogona vitticeps?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost L bo ustrezala, ref. 1861. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
jordan
Pozdravljeni, katera velikost bi bila primerna za mojega kraljevega pitona, ki meri približno 50 cm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost XL bo najbolj ustrezna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
moi
Dober večer, imam boa dolžine 2 metra, ali bi mu bila primerna posoda globine 17 cm? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Izbrati boste morali največjo velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
moi
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za kopensko zvezo imperatorja dolžine 2 metra?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Posoda za vodo vašega boaja mora izpolnjevati tri funkcije: zagotavljanje pitne vode, omogočanje kopanja in uravnavanje vlažnosti zraka. Zato jo boste morali izbrati glede na velikost vaše plazilce: biti mora dovolj velika za morebitne kopeli. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
350294
Pozdravljeni, katero velikost izbrati, da se bo Pantherophis guttatus lahko popolnoma vanj namestil?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je odvisno od dolžine vaše kače, velikost XL se zdi kot minimum, vendar je težko dati natančen nasvet. Če poznate dolžino svojega plazilca, lahko preverite s ponujenimi velikostmi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pierre
Pozdravljeni,
glede posod za vodo, katera referenca iz vaše trgovine ustreza referenci 2803 Exo Terra?
Hvala
glede posod za vodo, katera referenca iz vaše trgovine ustreza referenci 2803 Exo Terra?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je referenčna številka 1861.
Lepo pozdravljeni,
ekipa Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
ekipa Zoomalia
4 sporočila
savannah
Pozdravljeni, ali bi bil primeren za kraljevskega pitona, ko bo odrasel? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta skleda bi bila primerna, če izberete največjo velikost. Lep pozdrav, Mary iz Zoomalia
4 sporočila
yann
Pozdravljeni, ali je XL največja velikost? Imate kaj večjega, ker je to za mojega samičkega boa (BCI) in se bojim, da bi bilo sčasoma premajhno....hvala, lep pozdrav, Yann
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, XL je največja. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
2 sporočila
christophe
Pozdravljeni, pravkar sem naročil skledo velikosti 10x10x3, in pravkar sem prejel skledo (zunanjih dimenzij) velikosti 7x8.5x2.7. Kje je problem? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta skleda je kvadrat, ki meri 10 na 10 cm po diagonali in ima približno debelino 3 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
9 sporočila
katia
Pozdravljeni, ali je posoda za vodo za 4,90 evrov primerna za leopardjega gekona? Hvala vnaprej. Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta posoda bi morala biti primerna za vaše gekone.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta posoda bi morala biti primerna za vaše gekone.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
13 sporočila
titi
Ali lahko vodna posoda XL exoterra ustreza za odraslega kraljevega pitona?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, velikost XL bi morala ustrezati vašemu plazilcu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
franck
Katera fotografija ustreza velikosti XL/PT 2801-02-03-04? Imate modele z ravnim kotom za postavitev v kotih teras? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Glede modela XL gre za fotografijo 2804.
Trenutno nimamo kotalne posode za vogalni prostor.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Glede modela XL gre za fotografijo 2804.
Trenutno nimamo kotalne posode za vogalni prostor.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jacky
Ali ni zamenjave velikosti med L in XL? Prosimo, odgovorite mi glede mojega naročila, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Res je prišlo do napake, zato bomo popravili podatke o izdelku. Prejeli boste večji model po ceni, ki je bila navedena ob vašem naročilu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Res je prišlo do napake, zato bomo popravili podatke o izdelku. Prejeli boste večji model po ceni, ki je bila navedena ob vašem naročilu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia