Vprašanja, razprave o izdelkih Posoda za vodo iz smole Exo Terra Water Dish

100% stranke

priporočam ta izdelek

25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Elie
1 sporočila
elie fr
Pozdravljeni, kakšna bi bila idealna velikost terarija za odraslega moškega pogona vitticeps?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost L bo ustrezala, ref. 1861. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
jordan
2 sporočila
jordan fr
Pozdravljeni, katera velikost bi bila primerna za mojega kraljevega pitona, ki meri približno 50 cm?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost XL bo najbolj ustrezna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Moi
3 sporočila
moi fr
Dober večer, imam boa dolžine 2 metra, ali bi mu bila primerna posoda globine 17 cm? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Izbrati boste morali največjo velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Moi
3 sporočila
moi fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za kopensko zvezo imperatorja dolžine 2 metra?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Posoda za vodo vašega boaja mora izpolnjevati tri funkcije: zagotavljanje pitne vode, omogočanje kopanja in uravnavanje vlažnosti zraka. Zato jo boste morali izbrati glede na velikost vaše plazilce: biti mora dovolj velika za morebitne kopeli. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
350294
2 sporočila
350294 fr
Pozdravljeni, katero velikost izbrati, da se bo Pantherophis guttatus lahko popolnoma vanj namestil?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je odvisno od dolžine vaše kače, velikost XL se zdi kot minimum, vendar je težko dati natančen nasvet. Če poznate dolžino svojega plazilca, lahko preverite s ponujenimi velikostmi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pierre
1 sporočila
pierre fr
Pozdravljeni,

glede posod za vodo, katera referenca iz vaše trgovine ustreza referenci 2803 Exo Terra?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je referenčna številka 1861.
Lepo pozdravljeni,
ekipa Zoomalia
Savannah
4 sporočila
savannah fr
Pozdravljeni, ali bi bil primeren za kraljevskega pitona, ko bo odrasel? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta skleda bi bila primerna, če izberete največjo velikost. Lep pozdrav, Mary iz Zoomalia
Yann
4 sporočila
yann fr
Pozdravljeni, ali je XL največja velikost? Imate kaj večjega, ker je to za mojega samičkega boa (BCI) in se bojim, da bi bilo sčasoma premajhno....hvala, lep pozdrav, Yann
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, XL je največja. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
christophe
2 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, pravkar sem naročil skledo velikosti 10x10x3, in pravkar sem prejel skledo (zunanjih dimenzij) velikosti 7x8.5x2.7. Kje je problem? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta skleda je kvadrat, ki meri 10 na 10 cm po diagonali in ima približno debelino 3 cm.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
katia
9 sporočila
katia fr
Pozdravljeni, ali je posoda za vodo za 4,90 evrov primerna za leopardjega gekona? Hvala vnaprej. Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta posoda bi morala biti primerna za vaše gekone.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Titi
13 sporočila
titi fr
Ali lahko vodna posoda XL exoterra ustreza za odraslega kraljevega pitona?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res je, velikost XL bi morala ustrezati vašemu plazilcu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Franck
1 sporočila
franck fr
Katera fotografija ustreza velikosti XL/PT 2801-02-03-04? Imate modele z ravnim kotom za postavitev v kotih teras? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Glede modela XL gre za fotografijo 2804.
Trenutno nimamo kotalne posode za vogalni prostor.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
jacky
1 sporočila
jacky fr
Ali ni zamenjave velikosti med L in XL? Prosimo, odgovorite mi glede mojega naročila, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Res je prišlo do napake, zato bomo popravili podatke o izdelku. Prejeli boste večji model po ceni, ki je bila navedena ob vašem naročilu.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo