Vprašanja, razprave o izdelkih Posodica za plazilce Trixie Reptiland

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
lise
1 sporočila
lise fr
Pozdravljeni, zakaj je izdelek z referenčno številko 32460, ki je posoda za vodo, opisan kot velikonasen izdelek in ne naslednja velikost z referenčno številko 32461? Če naročim 32460, ali bo to šteto kot velikonasen izdelek ali je to samo za referenčno številko 32461? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Noben od teh izdelkov ni označen kot velikega volumna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lorraine
2 sporočila
lorraine fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za 9 mesecev starega leopardjega gekona? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Svetujemo vam referenco 32460: https://www.zoomalia.com/animalerie/ecuelle-pour-eau-et-nourriture-p-10880.html
Vseeno vam svetujemo, da preverite glede na dejanske dimenzije vaše plazilce.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Patxi
6 sporočila
patxi fr
Pozdravljeni, katero velikost terarija bi mi priporočali za koruzne kače? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo, da izberete eno izmed dveh največjih velikosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
jean-paul
1 sporočila
jean-paul fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, katera velikost posode bi bila potrebna, da lahko par leopardjih gekonov pije. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Svetujemo vam, da izberete največji model.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Yohann
3 sporočila
yohann fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost mi priporočate, da se moja ženska kraljevska pitonka lahko v njej kopa in pije? Vnaprej hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Najbolj primerna različica za kraljevega pitona je velika različica:
Posoda za vodo in gel za plazilce, 24 × 5,5 × 20 cm

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
mathias
2 sporočila
mathias fr
če mi vaš izdelek ni všeč, ga lahko vrnem in zamenjam?
mathias
2 sporočila
mathias fr
če mi izdelek ni všeč, ga lahko vrnem in zamenjam za drugega?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

V skladu s členom L121-16 Zakona o potrošnji ima Kupec pravico, da v roku 7 dni od datuma prejema vrne izdelke na svoje stroške za povračilo denarja.

Kupec mora nedvoumno obvestiti Zoomalia.com in vračilo se lahko izvede šele po pridobitvi soglasja slednjega ter dodelitvi številke za vračilo, ki jo je treba obvezno vpisati na pakiranje.

Izdelki morajo biti nedvoumno vrnjeni Zoomalia.com v popolnem stanju za prodajo, v svojem izvirnem stanju (embalaža, dodatki, navodila...), pravilno zapečateni in skupaj z računom, ki ustreza nakupu.

Če izdelek vsebuje garancijski list ali kakšen drug izpolnjevalni dokument, tega ne smemo izpolniti, da lahko kupec uveljavi svojo pravico do odstopa od nakupa.

Nepopolni izdelek, poškodovan ali tisti, katerega prvotna embalaža je bila poškodovana, ne bo niti povrnjen niti zamenjan.

Personalizirani izdelki (medalje itd.) niso vračljivi, nezamenljivi niti niso povrnjeni stroški. Stroški vračila so na strani kupca.

Vrnitev, če je kupec imel koristi od brezplačne poštnine:
- V primeru vračila ali zavrnitve dostave bo Zoomalia povrnil celoten znesek naročila, z zmanjšanjem za znesek, ki ustreza poštnini in stroškom priprave, ki so nastali zaradi pošiljanja.

Kupec izjavlja, da je prebral in brez pridržkov pristal na to pomembno klavzulo.

Uveljavitev pravice do odstopa bo dala kupecu možnost izbire:
- bodisi do povračila v gotovini z ponovnim kreditiranjem bančne kartice, uporabljene ob prvotnem naročilu, ali, če to ni mogoče, s čekom.
- bodisi do dodelitve dobropisa za uporabo na Zoomalia.com

V obeh primerih; z odštetimi začetnimi stroški pošiljanja.

V primeru menjave z drugim izdelkom bodo novi transportni stroški dolg Zoomalia.com

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo