Vprašanja, razprave o izdelkih
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
anthony
Želel bi opraviti svoje običajno naročilo 12 kg briketov, vendar sem zaskrbljen, ker bodo mačkam kmalu zmanjkale, čakam na razpoložljivost posode za mačje brikete 12 kg. Škoda bi bilo, če bi jih kupil na drugi spletni strani :((((( Prosim, obvestite me o datumu ponovne zaloge, hvala in lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Trenutno nimamo predvidenega datuma za ponovno dobavo tega izdelka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, za 8 kg briketov, kakšne velikosti posode bi potrebovali? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potreben bo zabojnik za 12 kg. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
dorothee
Rad bi vedel, ali boste prejeli ta kontejner v 12 kg. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na žalost ta referenca trenutno ni več na voljo in ne moremo sporočiti roka za ponovno dobavo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pascal
Rad bi vedel, če boste prejeli ta model v 12Kg, in če da, kdaj mislite, da ga boste imeli na zalogi? Zahvaljujem se vam za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Do danes vam ne moremo sporočiti natančnega datuma glede vrnitve izdelka na spletno mesto. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, boste kmalu prejeli kontejnerje s 12 kg?Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta artikel je žal pri našem dobavitelju dolgotrajno razprodan. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
anne-laure
živjo, rad bi vedel, ali je ta zabojnik primeren tudi za shranjevanje mačjega peska?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek prvotno ni bil namenjen za mačji pesek. Predlagamo vam bolj primeren izdelek za shranjevanje mačjega peska: referenca: 43414 Posoda za mačji pesek za 10 kg (23 L) Posoda za mačji pesek omogoča, da mačji pesek shranite čisto in zaščiteno pred vlago ter poenostavite ravnanje z mačjim peskom.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia