Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Anthony
1 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel notranji premer tega izdelka, prosim. Hvala za vašo pozornost.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dimenzije, navedene na izdelčnem listu, so že notranje dimenzije.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
sylvie
1 sporočila
sylvie fr
zdravo..na spletni strani si ne moremo predstavljati velikosti, iščem veliko banjo za kopanje mojega odraslega psa malinoisa, ki tehta 33 kg, ali je dovolj velika?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Svetujemo vam, da izmerite svojega psa in primerjate mere s tistimi, ki so navedene v opisu izdelka:
BASIN MODRA PREMER 50cm V 39 cm 67 Litrov
BASIN MODRA PREMER 67cm V 53 cm 124 Litrov
BASIN MODRA PREMER 80cm V 50 cm 320 Litrov

Lepo pozdravljeni,

Sandy iz Zoomalia
Anthony
1 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, rad bi poznal natančne mere, saj je označeno, da je KOI PRO BASSINE 67 cm. Vendar mi to nič ne pove, če gre za višino ali premer. Prav tako bi rad vedel, kakšna je njegova prostornina.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

KOI PRO BASSIN velikosti 67 CM je dolg 67 cm, globok 35 cm in visok 53 cm. Prostornina znaša 124L.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo