Vprašanja, razprave o izdelkih Posod za steljo za male živali

100% stranke

priporočam ta izdelek

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Lucile
4 sporočila
lucile fr
Pozdravljeni! Želel bi le preveriti manjšo podrobnost glede velikosti zabojnika. Ali je širina 27 cm in višina 19 cm? Hvala!
Maëlle
3 sporočila
maëlle fr
Živjo, ali mi lahko prosim poveste, kje bi lahko našel rešetko, ki se prilega tej posodi za steljo? Hvala vnaprej!
prescilia
24 sporočila
prescilia fr
Dober večer, kakšna je višina zaboja na vhodni strani? Gre za mojega pritlikavega zajčka, ki tehta 850 g in bo kmalu star 7 let. Bojim se, da je morda previsok. Hvala vnaprej
Manon
1 sporočila
manon fr
Pozdravljeni, spredaj je približno 8 cm visoko!
romaine
1 sporočila
romaine fr
Idealen za dihurje, manj za zajce!
Céline
86 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, uporabljam ga za svoje 3 pritlikave kunce, nobenih težav :)
Laure
17 sporočila
laure fr
Živjo, ali lahko korito služi kot senčnik, ker moj zajec rad brska po svojem senu, vendar mu ni všeč, ko je na tleh?
ALEXANDRA
2 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, ta izdelek sem kupila za uporabo kot steljo. Imam pritlikavega zajca in stelje nikoli nisem mogla uporabiti, ker se mi zdi preveč majhna. Zajec lahko notri vstopi samo po dolžini in seveda... moj je vedno končal tako, da je imel glavo v notranjosti in zadnjico zunaj. :(
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Ja, popolnoma
Karine
5 sporočila
karine fr
Da, zakaj pa ne.
Oceane
1 sporočila
oceane fr
Pozdravljeni,

Mislim, da posoda ne bo ustrezala za to uporabo, posoda je namenjena zgolj temu, da se zajec postavi nanjo za svoje potrebe, primanjkovalo bo prostora za obračanje, praskanje itd. Obstajajo posode za kopanje, ki bi bile bolj primerne za vaše iskanje, ali leseni senožeti z rešetkami, ki mu bodo omogočili, da preiskuje in potegne TOČNO izbrano bilko.
yannick
1 sporočila
yannick fr
Zdravo, ja mislim, naš zajec uživa v tem, da meče ven steljo in se potem v njej kobaca haha
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, imam 2 pritlikava zajca, kupila sem 2 stranišči za male živali, 1 služi kot "wc" in 1 služi za seno. Zajca sama od sebe popolnoma stopita noter, da opravita potrebo, medtem ko pri drugi, zajca ostajata zunaj in jedta seno, ki je notri, in to deluje zelo dobro!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo