Vprašanja, razprave o izdelkih Posod za steljo za male živali
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
lucile
Pozdravljeni! Želel bi le preveriti manjšo podrobnost glede velikosti zabojnika. Ali je širina 27 cm in višina 19 cm? Hvala!
3 sporočila
maëlle
Živjo, ali mi lahko prosim poveste, kje bi lahko našel rešetko, ki se prilega tej posodi za steljo? Hvala vnaprej!
24 sporočila
prescilia
Dober večer, kakšna je višina zaboja na vhodni strani? Gre za mojega pritlikavega zajčka, ki tehta 850 g in bo kmalu star 7 let. Bojim se, da je morda previsok. Hvala vnaprej
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, spredaj je približno 8 cm visoko!
1 sporočila
romaine
Idealen za dihurje, manj za zajce!
86 sporočila
céline
Pozdravljeni, uporabljam ga za svoje 3 pritlikave kunce, nobenih težav :)
17 sporočila
laure
Živjo, ali lahko korito služi kot senčnik, ker moj zajec rad brska po svojem senu, vendar mu ni všeč, ko je na tleh?
2 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, ta izdelek sem kupila za uporabo kot steljo. Imam pritlikavega zajca in stelje nikoli nisem mogla uporabiti, ker se mi zdi preveč majhna. Zajec lahko notri vstopi samo po dolžini in seveda... moj je vedno končal tako, da je imel glavo v notranjosti in zadnjico zunaj. :(
1 sporočila
nathalie
Ja, popolnoma
5 sporočila
karine
Da, zakaj pa ne.
1 sporočila
oceane
Pozdravljeni,
Mislim, da posoda ne bo ustrezala za to uporabo, posoda je namenjena zgolj temu, da se zajec postavi nanjo za svoje potrebe, primanjkovalo bo prostora za obračanje, praskanje itd. Obstajajo posode za kopanje, ki bi bile bolj primerne za vaše iskanje, ali leseni senožeti z rešetkami, ki mu bodo omogočili, da preiskuje in potegne TOČNO izbrano bilko.
Mislim, da posoda ne bo ustrezala za to uporabo, posoda je namenjena zgolj temu, da se zajec postavi nanjo za svoje potrebe, primanjkovalo bo prostora za obračanje, praskanje itd. Obstajajo posode za kopanje, ki bi bile bolj primerne za vaše iskanje, ali leseni senožeti z rešetkami, ki mu bodo omogočili, da preiskuje in potegne TOČNO izbrano bilko.
1 sporočila
yannick
Zdravo, ja mislim, naš zajec uživa v tem, da meče ven steljo in se potem v njej kobaca haha
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, imam 2 pritlikava zajca, kupila sem 2 stranišči za male živali, 1 služi kot "wc" in 1 služi za seno. Zajca sama od sebe popolnoma stopita noter, da opravita potrebo, medtem ko pri drugi, zajca ostajata zunaj in jedta seno, ki je notri, in to deluje zelo dobro!