Populacija za Nano 60 L
Pozdravljeni; Sem nova članica te spletne strani in rada bi nekaj nasvetov o tem, kako naseliti 60-litrski Nano Dennerle akvarij..
Nimam posebnih preferenc.
Hvala vnaprej..
Mélanie.
Pozdravljeni,
glede populacije ne morem veliko pomagati, obstajajo zelo majhne ribice, sladkovodne kozice in tudi planorbariji.
Za filtracijo je zaželen zunanji filter in predvsem zamenjava več kot 10 % vode vsak teden.
Akvaristično.
V redu. Hvala ti, Jean-Pierre. Gre za Nano, ki ima že vso opremo, tako da mislim, da bo glede črpalke vse ustrezno..
Problem z rakci je, da če pride do težave, obstaja možnost velike izgube, pa še študiram in sem v izmenjavi, tako da bivam v internatu in ne bom mogel takoj ukrepati.
Akvaristični pozdrav!
Dober večer, Mélanie,
morda imaš pri sebi kakšen akvarističen klub, ki bi ti lahko bolje svetoval o populacijah, saj so nano akvariji nova moda za ljudi, ki imajo malo prostora.
Oglej si poglavje "ustvarjanje akvarija".
Veliko poguma pri študiju in veliko uspeha; ne oklevaj z vprašanji, če potrebuješ informacije.
Akvaristično.
Dober večer, Jean-Pierre,
Mislim, da bom to storil, čeprav sem v stroki, vendar je sobivanje med majhnimi vrstami malce zapleteno.
Vsekakor se ti zahvaljujem za nasvete in ne bom okleval, če bom potreboval še kakšne majhne nasvete. Hvala tebi.
Aquariophilske pozdrave.