Vprašanja, razprave o izdelkih

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
PIERRE
2 sporočila
pierre fr
Greenbox set izdelka. V kompletu je majhna prozorna vrečka z zeliščnim prahom. Lahko mi kdo pove, saj na škatli med predmeti ni naveden? Hvala in vesel božič!
PIERRE
2 sporočila
pierre fr
Gre za vrečko mačje mete
Héloïse
2 sporočila
héloïse fr
To je majhna vrečka z malo mačje mete. Nekateri mački (kot je moj) so zelo navdušeni nad njo, lahko na primer malo posujete po priloženi kartonasti opraskalnici, saj jih to privlači in jih prebudi.
Béatrice
8 sporočila
béatrice fr
Pozdravljeni,

Majhna vrečka vsebuje mačjo meto ali bolj enostavno imenovano mačja trava. Ko jo potresete bodisi po praskalniku ali pa na blazino, kjer vaša mačka rada spi, bo navdušena, videli jo boste, kako se valja po njej in predenja od užitka. To je za mačke zelo evforična trava, obožujejo jo. Ne dajajte jim je neprestano.

Z to travo bo vaša mačka srečna in dobro v svoji koži.

Obstajajo igrače, ki jih lahko napolnite s to travo. Ure in ure igre z njo.

Imam 12 mačk in vsaka ima svojo igračo, dodal sem jih malo povsod, kjer se počutijo dobro, še posebej na opazovališčih.

Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje.

Vesel praznični konec leta.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo