Vprašanja, razprave o izdelkih
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
pierre
Greenbox set izdelka. V kompletu je majhna prozorna vrečka z zeliščnim prahom. Lahko mi kdo pove, saj na škatli med predmeti ni naveden? Hvala in vesel božič!
2 sporočila
pierre
Gre za vrečko mačje mete
2 sporočila
héloïse
To je majhna vrečka z malo mačje mete. Nekateri mački (kot je moj) so zelo navdušeni nad njo, lahko na primer malo posujete po priloženi kartonasti opraskalnici, saj jih to privlači in jih prebudi.
8 sporočila
béatrice
Pozdravljeni,
Majhna vrečka vsebuje mačjo meto ali bolj enostavno imenovano mačja trava. Ko jo potresete bodisi po praskalniku ali pa na blazino, kjer vaša mačka rada spi, bo navdušena, videli jo boste, kako se valja po njej in predenja od užitka. To je za mačke zelo evforična trava, obožujejo jo. Ne dajajte jim je neprestano.
Z to travo bo vaša mačka srečna in dobro v svoji koži.
Obstajajo igrače, ki jih lahko napolnite s to travo. Ure in ure igre z njo.
Imam 12 mačk in vsaka ima svojo igračo, dodal sem jih malo povsod, kjer se počutijo dobro, še posebej na opazovališčih.
Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje.
Vesel praznični konec leta.
Majhna vrečka vsebuje mačjo meto ali bolj enostavno imenovano mačja trava. Ko jo potresete bodisi po praskalniku ali pa na blazino, kjer vaša mačka rada spi, bo navdušena, videli jo boste, kako se valja po njej in predenja od užitka. To je za mačke zelo evforična trava, obožujejo jo. Ne dajajte jim je neprestano.
Z to travo bo vaša mačka srečna in dobro v svoji koži.
Obstajajo igrače, ki jih lahko napolnite s to travo. Ure in ure igre z njo.
Imam 12 mačk in vsaka ima svojo igračo, dodal sem jih malo povsod, kjer se počutijo dobro, še posebej na opazovališčih.
Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje.
Vesel praznični konec leta.