Vprašanja, razprave o izdelkih Hamiform Optima popoln obrok za pritlikave kunce
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
virginie
Pozdravljeni, ali so peleti primerni za igračkarske kunci, saj jim običajno dajem pelete za mlade kunci in igračkarske kunce? Hvala vam vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svojemu mini zajcu lahko brez težav dajete pelete za pritlikave zajce. Peleti so morda malce večji, vendar ker zajec le-te obrusi in jih ne pogoltne, to ne predstavlja nobene težave. Samo poskrbite, da prilagodite odmerek. Lep pozdrav, Alexandra iz Zoomalie
1 sporočila
laurianne
Pozdravljeni, ker sem prav tako delal v trgovini za male živali, vam svetujem, da ostanete na posebej pripravljeni prehrani za mlade zajce in igračke zajce (modra škatla in vrečka), saj je ta najbolj primerna za njihovo majhno telesno zgradbo, zato je tudi navedeno mladi zajec IN igračke zajec. Lep pozdrav ;)
3 sporočila
maelle
Pozdravljen, imam pritlikavega zajca in mu to brez težav dajem, zakaj sem vzel 7 kg pakiranje? Preprosto zaradi posode.
1 sporočila
carole
Pozdravljeni, moj veterinar mi je priporočil, da za obrabo zob mojih kuncev uporabim semena velikega kalibra. Ali je to pravi izdelek, priznam, da sem malo izgubljen. Lep pozdrav, Carole GONZALEZ.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da, to je zelo dober izdelek, vendar ne oklevajte dodati grizalo za brušenje zob in palčke za obrabo zob.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Da, to je zelo dober izdelek, vendar ne oklevajte dodati grizalo za brušenje zob in palčke za obrabo zob.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
alison
predvsem ne dajajte zajcem žit ali kruh, samo seno in brezglutenske pelete, saj seno obrabi zobe, ne pa kruh, nehati s neumnostmi
1 sporočila
justine
Pozdravljeni, svojemu zajcu nikakor ne dajajte kamnov za glodanje. Za obrabo zob je dovolj kakovostna seno v obilju, kar naj predstavlja 80% prehrane.