Vprašanja, razprave o izdelkih Komplet oprsnica in povodec za mačke Zolia

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
floriane
3 sporočila
floriane fr
Pozdravljeni, pravkar sem videl vaše vprašanje glede rdečega oprsnika. Ne, za mačko, ki tehta manj kot 5 kilogramov, ga ne priporočam. Potrebujete tega, Harms set mačji oprsnik za mladiče 110cm-10mm, ki ga najdete na Zoomaliji. Ta je zelo dober. Upam, da sem vam pomagal. Želim vam in vaši Loulou lep dan.
Caroline
3 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, ali je ta oprsnica primerna za majhno, energično mucko, ki tehta komaj 3 kg? Bojim se, da bi jo lahko odstranila in pobegnila. Hvala za vaš odgovor.
Michel
1 sporočila
michel fr
Dober dan. Kupila sem ovratnico za mojega 4-mesečnega mucka, ki tehta manj kot 2 kg, in bila je res prevelika ... Nisem prepričana, da bi ustrezala za 3 kg ... Upam, da je bil moj odgovor v pomoč.
THIPHANIE
2 sporočila
thiphanie fr
Vzel sem ga tudi za svojo mačko v njenem prvem letu, vendar je bil prevelik. Poleg tega je tudi pri velikih mačkah oprsnica široka in mačka se pri gibanjih počuti neudobno.
cecile
1 sporočila
cecile fr
Da bi preprečili, da bi žival pobegnila, je tu varnostna funkcija (majhen trak poleg ježkov okrog vratu). Zelo dobro razmerje med kakovostjo in ceno, saj sem ga preizkušal ves prejšnji teden na svojem velikem mačku (5 kg). Preizkusili smo ga na naši drugi mački (2,8 kg), ki ji oprsnica ni všeč, vendar mislim, da je povsem primerna za žival, ki ji je oprsnica udobna.
PAULE
2 sporočila
paule fr
Pozdravljeni, izmeriti morate obseg trebuha vaše mačke, na mestu, kjer pride spodnji del oprsnice. Ta je zasnovana za 12-15 cm. Poleg tega je nastavljiv del na sprednjem delu, ki se zapira z ježkom in ga je mogoče prilagoditi okoli mačjega vratu. Običajno deluje zelo dobro; veliko bolje kot sistemi "sedlarstva". Majica ne ovira mačke in jo mora dobro prenašati.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo