Pomoč za mojo morsko svinjo prosim
pozdravljeni, danes zjutraj sem odkril, da ima moj majhen morski prašiček Willy, star mesec in pol, majhno krasto na licu. Poklical sem v trgovino za živali in želim poudariti, da je ta trgovina zelo dobra in pozna svoje področje. To ni neka zanič trgovina za živali. Povedali so mi, da ga je verjetno ugriznil kak prijatelj, ker je bil vedno najmanjši v skupini. Povedali so mi, kaj storiti in vse. Zjutraj sem začel z zdravljenjem, a še vedno se praska tam in bojim se, da bi si s kremplji lahko poslabšal rano. Kaj naj storim?? Nimam slike njegove rane, lahko pa jo posnamem, če želite. Hvala vnaprej.
Živjo
Na tvojem mestu bi ga peljal k veterinarju, poleg tega ti bodo dali nekaj, da se ne bo praskal.
Pozdravljeni, dovoljujem si napisati to kratko sporočilo, da vas vprašam, ali lahko dam skupaj dva morska prašička ženskega spola, saj imam tri morske prašičke in želela bi jih navaditi živeti skupaj, kar nisem nikoli poskusila, ker ima vsak morski prašiček svojo kletko, torej hvala za odgovor, bilo bi prijazno, z mojimi izbranimi pozdravi ...
Živjo Christine!
Mislim, da ju lahko daš skupaj. Ampak potrebuješ zelo veliko kletko, tako da ima vsak svoj življenjski prostor in tudi, da je kletka nevtralno ozemlje (da nobeden od obeh morskih prašičkov ni nikoli bival v kletki).
Upam, da bo sobivanje potekalo brez težav ;)
Se kmalu slišiva,
Sabrina