POMOČ PRI KLETKI ZA PAPAGOJA

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ines
2 sporočila
ines fr

Pozdravljeni vsi, iščem kletko za dve papigi, katero mi priporočate?

Videla sem tole, https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-amarante-violette-pied-gris-p-17356.html mislite, da je dovolj velika? Zdi se mi malo majhna, kajne?

ali tole: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-oiseaux-gaia-sun-p-264.html

hvala vsem, ki mi boste pomagali :)

Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni,

Priporočamo naslednje dimenzije za kletko:

Za par majhnih papig: 40*40*45 cm

Za par velikih papig: 150*50*60 cm

Lep pozdrav.

Ekipa Zoomalia

ines
2 sporočila
ines fr

Kletka OKROGLA KLETKA BALI bi torej bila primerna za dve papigi (tiste malo večje kot so kanarčki)?

Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni,

Res je, ta kletka se zdi primerna.

Želimo vam lep dan.

Lep pozdrav.

Ekipa Zoomalia

Elizabeth
2 sporočila
elizabeth fr

Pozdravljeni, imam tudi 2 ptici (malo manjši od skobčevk), in ocenjujem, da je za minimalno dobro počutje živali velikost, ki jo je predlagala ekipa Zoomalia, resnično minimum. Sama sem se odločila za večji prostor.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo