Vprašanja, razprave o izdelkih Razpršilnik pomirjevala s valeriano za mačke No Stress Beaphar

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
BRIGITTE
2 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, ne morem vam odgovoriti, ker naročila nikoli nisem prejel.
NADINE
1 sporočila
nadine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če ni nobene nevarnosti pri uporabi tega izdelka za moje mačke, medtem ko imam tudi 3 prostoživeče kunce v hiši. Hvala za vaš odgovor.
solène
3 sporočila
solène fr
Zdi se mi, da bi vam veterinar bolje povedal, ali je to nevarno za vaše zajce.
Katia
9 sporočila
katia fr
Dober večer, zelo dober izdelek za mačke, vendar raje ne odgovarjam na vaša vprašanja o zajcih. Bolje je, da se obrnete na strokovnjaka.
Martine
2 sporočila
martine fr
Pozdravljeni, jaz sem ga uporabil, mislim, da za zajca ni nobene nevarnosti, še posebej, če je priključek visoko, saj potem ne kaplja, ampak je le vonj močan, vendar ni nevarnosti.
Cristina
2 sporočila
cristina fr
Dober večer, kar se tiče mene, imam štiri mačke in učinek je "mešan", čeprav so vsi ti lepotci sterilizirani... Glede zajcev pa poskusite pridobiti informacije o učinkih baldrijana in eteričnih olj na splošno... Srečno

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo