Vprašanja, razprave o izdelkih Pomirjevalne pipete za mačke
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
france
Pozdravljeni, mi lahko poveste, kako naj svoji mački nanesem pipeto? Ali jo je treba nanesti na kožo kot sredstvo proti bolham? Hvala za vaš hiter odgovor.
3 sporočila
fanny
Pozdravljeni, ali je ta izdelek primeren za 5-mesečnega mladička?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je primeren za vse mačke ne glede na starostno omejitev. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
13 sporočila
marie-noëlle
Pozdravljeni! Če sta dve ovratnici preveč za mojo mačko (ovratnica proti bolham in ovratnica proti stresu), ali se lahko ta izdelek uporablja na mački, ki nosi ovratnico proti bolham, ali pa bi to lahko vplivalo na učinkovitost ovratnice proti bolham ali na izdelek proti stresu? Če ima mačka dermatitise, ali lahko ta izdelek uporabljamo brez tveganja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ker oba izdelka delujeta različno, je možno kombinirati pipeto in ovratnico. Vendar vam na mački s težavami s kožo to močno odsvetujemo. Odločite se za električni difuzor (Feliway) in se posvetujte s svojim veterinarjem glede antiparazitskega zdravljenja. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia