Vprašanja, razprave o izdelkih Ovratnica za pomirjanje mačk

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
NICOLE
1 sporočila
nicole fr
ŽIVJO? IMAM 8 MESECEV STAREGA MUCA IN PONUJENA MI JE BILA KOMAJ 3 MESECE STARA MUCA. ŽAL TA 8 MESECEV STARA MUCEK NEPRESTANO ŽELI GRISTI IN PRASKATI MUCICO, KO JO DRŽI POD SEBOJ, IN RADA BI VEDELA, ALI SO TE KAPLJICE UČINKOVITE, KER SE MOJ 8 MESECEV STARI MUCEK ŽELI UVELJAVITI. HVALA
Nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, če želi vaša 8-mesečna mačka prevladovati nad 3-mesečno mačko, ovratnica ne bo pomagala. Je spolno aktiven in edina rešitev je kastracija. Sama sem uporabila ovratnico pri svojem mačku, ki si je pulil dlako, ni prenesel smrti svoje sestre, ki je bila 11 let starejša od njega.
CATHERINE
1 sporočila
catherine fr
Dejansko bi bilo treba tega 8-mesečnega mačka kastrirati. Ovratnica ne bo v nobeno pomoč. Trenutno že 4 mesece dvema od svojih mačk dajem ovratnico + Feliway sprej, da bi preprečila njuno označevanje teritorija, in zdi se, da deluje ?? Manj kot pred to napravo in zdi se, da je manj agresij med njima
Justine
1 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, alergičen sem na baldrijan, ali ga ovratnica močno oddaja in ali je vonj prisoten tudi za nas ali samo za mojega mačka? Kako naj namestim ovratnico, da bo učinkovita? Najlepša hvala.
Nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Nisem opazil, da bi kaj oddajal, je ovratnica kot za bolhe, deluje popolnoma enako kot proti bolham, razen da je namenjena pomiritvi vaše mačke
Lola
1 sporočila
lola fr
Pozdravljeni, moj 6-mesečni maček je zelo agresiven, cel dan me grize in zelo pogosto mijavka.. svetovali so mi Feliway razpršilec, vendar se mi zdi, da bi bila ovratnica primernejša .. kakšno je vaše mnenje?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, oba izdelka sta različna, Feliway razpršilec oddaja pomirjujoč hormon, ki ga mačka prepozna in jo pomirja. Ovratnica pa deluje na podlagi učinkovin pridobljenih iz baldrijana, rastline, ki prav tako pomirja mačke. Priporočamo uporabo Feliway razpršilca, ki ga je treba vključiti v prostor, kjer se mačka najpogosteje zadržuje. Vendar pa ga lahko kombinirate z ovratnico, če to ne bi bilo dovolj. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Marie-Noëlle
13 sporočila
marie-noëlle fr
Pozdravljeni! Ali je mogoče kombinirati ovratnico proti bolham in ovratnico proti stresu, ne da bi pri tem prišlo do interakcij med obema izdelkoma, ki bi lahko povzročile nevarne stranske učinke za zdravje in udobje živali?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, uporaba dveh ovratnic ni priporočljiva. Bolje je uporabiti ampule in ovratnico. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo