Vprašanja, razprave o izdelkih Pomirjujoča blazina za pse in mačke sivo antracitna Zolia Bob
20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sophie
Je veljaven... ali ga je mogoče odstraniti? ali pa se pere s blazinami? Hvala (zame bi to bilo za velikega psa... tipa labrador
1 sporočila
myriam
Moja psička ga ima rada, jaz pa manj, saj ga moram umivati dvakrat. Prednost je, da lahko operem samo blazino, če obroba ni umazana. Videla sem, da so se nekateri pritoževali nad dostavo, vendar pri meni ni bilo nobenih težav.
1 sporočila
evelyne
Tisti, ki sem ga nedavno kupil za svojega bretanskega španjela, je super, moj pes ga obožuje. Operem jih v pralnem stroju in sušim zunaj, to se odlično obnese. Prejšnji je bil podobnega sloga, ko sem imel labradorca, vendar on nikoli ni hotel ležati nanj, morda je to bilo zato, ker je imel težave s kožo. Danes pa moj španjel obožuje tudi tega. Enega imam v kuhinji in drugega v dnevni sobi.
71 sporočila
anne
Kakšna je debelina blazine, prosim?
3 sporočila
eric
Nisem meril, ampak je precej debela, vzela sem veliko velikost za majhnega psa, da bo imel dovolj prostora. Vendar pa je toliko zlorab glede roka dobave pri Zoomalia. Mogoče boste to dobili za božič.
1 sporočila
francoise
Blazina, ki se je zdela mehka in udobna, vendar se je zelo hitro sploščila.
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, mojega naročila še vedno nisem prejela. Skrbi me, ker sem pred enim tednom naročila dva blazini za svoja psa. Prosimo, da me obvestite o nadaljnjem. Lep pozdrav, gospa Khormaian Isabelle.
8 sporočila
nadège
@Nancy-M ah moja mačka ne gre več tja ... ampak to je normalno ... mačke izbirajo svoja mesta po lastnih željah ... imam 3 mačke in upam, da bo to zimo ena od mojih mačk spet začela uporabljati ... potem tudi jaz oddam odeje in druge pripomočke, ki jih ne potrebujem več, zavetiščem ... to je dobro dejanje !!♥️
1 sporočila
coralie
Pozdravljeni, zanima me ta blazina v velikosti XL, toda me zanima, ali je lahko pralna? Ali se osnova lahko zlahka spravi v pralni stroj?
8 sporočila
nadège
Pozdravljeni ... da, košaro se lahko dobro opere ... treba je oprati oba elementa ločeno, če je stroj premajhen ... vse je odvisno od prostornine! Košara XL je odlična za zlatega prinašalca težkega 32 kilogramov ...
1 sporočila
nancy
Pozdravljeni, prejel sem vašo zahtevo glede tega blazina, vendar vas bo moj odgovor morda razočaral. Moj maček namreč ni hotel ničesar vedeti o tem! Trmasto je zavračal, da bi dal tačke noter! Zato sem ga (blazino, ne mačka) poslal v zavetišče, ki potrebuje takšno opremo, in direktorica mi je povedala, da njihovi ljubljenčki obožujejo blazino--takoj so se štirje namestili noter. Kako že gre tisti pregovor...
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, moj pes je bully, ki tehta 35/40 Kg in meri 50 cm, in oklevam med velikostjo L in XL, kaj mi priporočate?
2 sporočila
céline
zdravo, vzel sem XL in moji trije čivave, ki tehtajo 3 kg, lahko spijo notri z veliko prostora, kar mi je žal, ker ni praktično, je, da je košara iz dveh delov, obstaja rob in blazina na sredini
71 sporočila
anne
Vprašanje za CÉLINE_C: zakaj ni praktično, če je v dveh delih? Mislil(a) sem, da je to prednost pri pranju.