Pomemben mladič lastovke

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Yaëlle
1 sporočila
yaëlle fr
Pozdravljeni vsi skupaj. Danes sem na terasi našla mlado lastovko, kot lahko vidite (povezava), ki jo je nekaj ujelo za krilo. Poškodovana je in ne more več leteti, poskuša in pada, sploh se ne more dvigniti. https://imageshack.us/i/pnlKZX3Pj Zaradi vročinskega vala sem jo poškropila z vodo, bila je videti zadovoljna (ostala je na mestu). Dala sem ji piti z pipeto, zdaj pa ne vem, kaj ji lahko dam jesti? Ali imate kakšne nasvete? Kakšne informacije? In, kdaj ji bodo peresa spet zrasla? Očistili smo ji rano. Zunaj je polno mačk (živim na podeželju), kar je zanj zelo nevarno, pripravljena sem jo zadržati, dokler ne bo bolje.
marie-therese
5 sporočila
marie-therese fr

lastovke so insektivore; prehranjujejo se samo z insekti. Če živite na podeželju, bi morali najti gnezdo zanje, običajno v kakšni skedenj. Lastovičji mladiči zapustijo gnezdo, ko so sposobni leteti. Dve leti imam par lastovk v svoji garaži. Garažo zaprem šele, ko se vrnejo, okoli 23. ure. Mislim, da je bil ta mali izvržen; to se mi je enkrat že zgodilo.

Lenoir
3 sporočila
lenoir fr

Res je, lastovke so zelo zveste kraju, kjer si postavijo gnezdo; mislim, da je ta mladič lastovke padel iz kljuna svoje mame med premikanjem, kar jo je prisililo, da ga pusti tam, kjer je, in vi ste ga našli. Lahko mu date malo pšenice, a najbolj enostavno bi bilo, če bi mu naredili gnezdo, mu dali malo vode in mu zagotovili prijetno bivalno okolje.

Vir https://www.zoomalia.com/forum/important-bebe-hirondelle-su2996-1.html

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo