Vprašanja, razprave o izdelkih Paket 5 Polovične Svinjske Uši za Psa DAILYS
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
11 sporočila
tiffanie
Pozdravljeni,Imam mlado sterilizirano samojedko, ne želim, da se zredi, vendar želim, da se med našo odsotnostjo od doma dlje časa zabava, in me zanima, kolikokrat ji lahko dam polovičke svinjskih uhljev?Do zdaj sem ji kupil jelenov rogovje, bivolje roge in razmišljam o naročilu polovice jelenovega rogovja ter piščančjih tačk.Zanima pa me, če je smiselno kupovati to, čeprav je precej mastno?
1 sporočila
adeline
Pozdravljeni, svetujem vam, da vzamete sablje in rogove. To jih veliko dlje časa zaposluje in tudi dlje traja. Veliko bolj ekonomično in jim je zelo všeč. Ne pozabite občasno dati tudi majhnih ušes.
1 sporočila
véronique
Enkrat na teden jim to dam.
1 sporočila
lucie
nisem prepričan, da je to ustrezno priboljšek, moj štirimesečni mladič staffija ga poje v nekaj minutah
1 sporočila
virginie
Pozdravljeni, velikost polovičnih ušes je primerna za majhne pse in mladičke. Ne zdi se mi, da so tako mastne kot nekatere v trgovini. Ker imam čivave, sem z njimi zelo zadovoljen; iskreno, ne zmanjšujem doze briketov, ker je to zaposlitev za psa. Kar se tiče količine, ki jo lahko daste, je odvisno od tega, kako dolgo pes je - če jo poje v enem dnevu, počakajte vsaka dva tri dni ali ko odidete. Upam, da sem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
2 sporočila
nadine
za mladičke bom počakal še malo, saj ni minilo veliko časa, odkar jedo majhne brikete. Za majhnega psa da, vendar še ne premladega, ker ima občutljiv želodec
1 sporočila
svitlana
Pozdravljeni, moj šestmesečni mladiček jack russella, ali mu lahko dam ta ušesa in v kakšni količini?
1 sporočila
ameline
Pozdravljeni, svoji 3,5 mesece stare border collie psički dajem po 1 na teden.
6 sporočila
mélissa
Pozdravljeni, nobenih težav, vendar bi rekel, da enkrat na teden. Morda celo samo dvakrat na mesec, če so težave s prekomerno telesno težo.
1 sporočila
eric
Pozdravljeni. Poskusil sem in zame je to preveč mastno. Treba se izogniti. Hvala.
1 sporočila
valérie
Jaz jim ne dam več kot 6 mesecev.
1 sporočila
sarah
Dokler zobje niso dokončno razvite, takšne vrste hrane ne dajemo! To je še vedno pretrdo.
1 sporočila
eric
živijo, jaz mu/ji dam enkrat na mesec in ni problemov.
1 sporočila
jean-pierre
Pozdravljeni, kakšna je energetska vrednost pol ušesa in ali bi morali zmanjšati dnevni obrok mojega psa? Lep pozdrav.
2 sporočila
yaelle
Da, storil sem napako in moj pes je začel pridobivati težo, zato bodite previdni, ker je težko psu pomagati shujšati.
2 sporočila
nadine
za moj del imam samičko nemškega ovčarja, ki ima komaj 12 mesecev, ji občasno dam eno, ko vidim, da se ne morem preveč gibati, da se ne bi preveč dolgočasila in zanjo ni nobenega povečanja telesne teže