Podatki
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
maeva
Pozdravljeni, pred dvema letoma sem kupila avtomatski razdelilnik Zolia, kot je na vaši spletni strani, in motor se res začenja utrujati. Na spletni strani, kjer sem ga kupila, ni bilo garancije. Ali je tako tudi pri vas za ta izdelek? Če da, kako to deluje v primeru potrebe? Hvala vnaprej, Maeva
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Maeva, ste prepričani, da niste kupili svojega avtomatskega dozirnika Zolia na naši spletni strani? V tem primeru vas prosim, da mi posredujete vašo številko naročila, da lahko opravim preverjanja. Dejansko je Zolia ekskluzivna znamka Zoomalia in naši izdelki se prodajajo izključno na našem spletnem mestu ali v naših trgovinah z dvema letoma garancije. V pričakovanju vašega odgovora, lep pozdrav, Anaïs iz Zoomalia
2 sporočila
maeva
Pozdravljeni, Pravkar sem preveril in je sicer ista oblika, vendar ne gre za isto znamko. Vendar pa je pomirjujoče vedeti, da obstaja garancija, saj bom moral zamenjati izdelek. Najlepša hvala, Lep dan, Maeva
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Maeva,
na voljo sem za kakršno koli dodatno zahtevo ali vprašanje ;)
Lep pozdrav,
Anaïs iz Zoomalie
na voljo sem za kakršno koli dodatno zahtevo ali vprašanje ;)
Lep pozdrav,
Anaïs iz Zoomalie