Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
elisa
Pozdravljeni. Ali je ta izdelek primeren za mačko mešanca maine coon, ki tehta približno 7 kg?
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni,Eden mojih mačk (evropske pasme z dolgimi lasmi), ki tehta več kot 5kg, je po mojem mnenju malo stisnjen (ni veliko prostora za obračanje v njem), vendar mu je všeč iti tja, verjetno zaradi toplote radiatorja.... Iz previdnosti sem pod visečo mrežo postavila klop, da ni obesena, v primeru, da je maček pretežak! Tudi moji drugi mački, ki so bolj običajne velikosti, prav tako radi zahajajo v njo.Upam, da sem vam pomagal.Lep dan
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, želel/a bi vedeti, kako lahko izvedem zamenjavo za svoje naročilo. Hvala Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vabimo vas, da se obrnete na našo službo za pomoč strankam, bodisi neposredno preko vašega naročila ali pa pišete na [email protected]. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
ophélie
Pozdravljeni, imam električne radiatorje, ali so primerni? Širina je približno 8,5 cm, ali je to prava širina? Na drugi strani pišejo, da potrebujejo radiator med 5 cm in 6,5 cm, medtem ko na zoomalia pravijo 10 cm. Hvala, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, 10 cm je največja širina, kar ustreza vašemu radiatorju, ki je širok 8,5 cm. Ker radiator ni pokrit, ga lahko brez težav uporabljate na električnem radiatorju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
21 sporočila
cécile
Pozdravljeni, kakšna je največja teža, ki jo lahko zdrži ta viseča mreža? In kakšne so dimenzije, ki omogočajo njeno obešanje? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Največja teža, ki jo lahko prenese viseča mreža, je 4 kg. Potrebujete nosilec, širok 10 cm, da ga obesite. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalije