Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Plavajoča magnetna ščetka

100% stranke

priporočam ta izdelek

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
philippe
1 sporočila
philippe fr
ali lahko preidemo z ene strani akvarija na drugo, ne da bi vzeli opremo ven? Hvala
Martial
1 sporočila
martial fr
Ja, brez skrbi. Samo za zelo kratek čas je treba odstraniti obe ščetki. Na drugi šipi se enostavno združita.
Elin
1 sporočila
elin fr
Pozdravljeni, obstaja del s filcem in del s črtasto teksturo. Kateri del postavimo na zunanjo stran in kateri na notranjo? Oprostite, morda je bilo napisano na embalaži, vendar nisem pozorna in sem jo vrgla stran. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, del, na katerem je oznaka in ime izdelka, je zunanji del, ki ga držite v roki. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
gisele
1 sporočila
gisele fr
Pozdravljeni, moj akvarij je 240 litrov s fronto 100 cm in višino 50 cm. Kateri model mi priporočate? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Lahko brez težav izberete največjo velikost. Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalia
Raphaël
1 sporočila
raphaël fr
Pozdravljeni,

Pravkar sem odkril vašo spletno stran in resnično ste fantastični!! Ogromno izdelkov in to po dobrih cenah! Hvala vam.

Za 70 litrov, kakšna velikost magneta?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za 70 litrov vam bo zadostovala majhna velikost.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
Claude
2 sporočila
claude fr
Pozdravljeni,

Za morski akvarij s 200 litri, debelina stekla 8 mm, ali je magnetna krtača SMALL primerna za to vrsto akvarija, slana voda in debelina stekla?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

ne, krtača small bo precej mala. Izberite večji model.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo