Vprašanja, razprave o izdelkih Plavajoča magnetna ščetka
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
philippe
ali lahko preidemo z ene strani akvarija na drugo, ne da bi vzeli opremo ven? Hvala
1 sporočila
martial
Ja, brez skrbi. Samo za zelo kratek čas je treba odstraniti obe ščetki. Na drugi šipi se enostavno združita.
1 sporočila
elin
Pozdravljeni, obstaja del s filcem in del s črtasto teksturo. Kateri del postavimo na zunanjo stran in kateri na notranjo? Oprostite, morda je bilo napisano na embalaži, vendar nisem pozorna in sem jo vrgla stran. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, del, na katerem je oznaka in ime izdelka, je zunanji del, ki ga držite v roki. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
gisele
Pozdravljeni, moj akvarij je 240 litrov s fronto 100 cm in višino 50 cm. Kateri model mi priporočate? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko brez težav izberete največjo velikost. Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
raphaël
Pozdravljeni,
Pravkar sem odkril vašo spletno stran in resnično ste fantastični!! Ogromno izdelkov in to po dobrih cenah! Hvala vam.
Za 70 litrov, kakšna velikost magneta?
Pravkar sem odkril vašo spletno stran in resnično ste fantastični!! Ogromno izdelkov in to po dobrih cenah! Hvala vam.
Za 70 litrov, kakšna velikost magneta?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za 70 litrov vam bo zadostovala majhna velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
Za 70 litrov vam bo zadostovala majhna velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
2 sporočila
claude
Pozdravljeni,
Za morski akvarij s 200 litri, debelina stekla 8 mm, ali je magnetna krtača SMALL primerna za to vrsto akvarija, slana voda in debelina stekla?
Hvala
Za morski akvarij s 200 litri, debelina stekla 8 mm, ali je magnetna krtača SMALL primerna za to vrsto akvarija, slana voda in debelina stekla?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
ne, krtača small bo precej mala. Izberite večji model.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
ne, krtača small bo precej mala. Izberite večji model.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia