Vprašanja, razprave o izdelkih Plastična posoda za cockerje, jekleno modra

100% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
anne
4 sporočila
anne fr
zdravo, ali lahko vem, če je notranja širina res 17,6 cm ali se motim? hvala za vaš odgovor!
ESTELLE
3 sporočila
estelle fr
Živjo, imam ti dve posodi za hrano in vodo za svojega koker španjela. Sta super, saj preprečujeta, da bi imel dolga ušesa v njiju. Če odgovorim na vaše vprašanje, je širina notranje posode 13 do 12 cm, vendar je zame to dovolj. Upam, da vam moj odgovor ustreza, Estelle
anne
4 sporočila
anne fr
najlepša hvala za vaš odgovor! To mi res pomaga! Podobno posodico že uporabljam več let, a eden od naših cockerjev zdaj pije samo s konico smrčka in zato se zdi, kot da mu ni udobno! To bom ponovno preučila. Hvala še enkrat za vaš odgovor!
ESTELLE
3 sporočila
estelle fr
Ni za kaj, po mojem mnenju pa je treba upoštevati tudi višino posode, glede na to, da eden od vaših španjelov pije "z vrha ustnic".
anne
4 sporočila
anne fr
ja, res je treba preveriti! Toda dajala je predvsem vtis, da nima dovolj prostora za lizanje vode! Moja posoda je okrogla in ima premer približno 11,3 cm! Mislim, da ni dovolj! Zato sem naročil tisto, o kateri sem postavil svoje vprašanje!
ESTELLE
3 sporočila
estelle fr
Popolno, mislim, da bo to v redu. Želim vam lep dan in vesela sem, da sem vam lahko pomagala. Estelle
anne
4 sporočila
anne fr
ja, to bi moralo biti dovolj! Lep večer in še enkrat hvala za vašo pomoč!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo