Vprašanja, razprave o izdelkih Plastična pasja uta DogVilla

100% stranke

priporočam ta izdelek

33 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Odile
1 sporočila
odile fr
Pozdravljeni, ali mi lahko sporočite dimenzije in težo PAKETA za model 60.2, saj so moj paket na točki prevzema paketov zavrnili, ker je bil očitno preveč obsežen.
Alexandre
1 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni, kakšna je velikost psa pasme border collie? Hvala, lep dan
Dany
1 sporočila
dany fr
Vzela sem najnižjo, kar je za mojega čivave 3 kg, ampak mislim, da bo 8 kg pesu ustrezalo, zelo je dobra
Clarisse
1 sporočila
clarisse fr
Pozdravljeni, katero velikost bi bilo treba izbrati za angleškega cockerja, ki tehta 12 kg, glede na to, da bo uporabljena samo v lepih dneh? Lep pozdrav,
CHRISTINE
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, bilo bi dobro, če bi za vse velikosti te hiške navedli, katere pasme psov ustrezajo posameznim dimenzijam. S tem ne bi izgubljali časa, še posebej, ko imamo pse različnih velikosti. Hvala.
Dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, kakšna velikost je potrebna za sibirsko husky samico?
Pascale
2 sporočila
pascale fr
Pozdravljeni, zdi se mi, da bo največja velikost ustrezala. Vzel sem jo za samca border collija, težkega 20 kg. Manjšo velikost sem dal moji majhni mešanki bichona.
anne
2 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, kakšna velikost bi bila primerna za cotona de tulearja, ki tehta okoli 6 kg? Oklevam... Hvala
Caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni,

Moj pes, star 4 mesece in težak 10 kg, z lahkoto zdrži, mislim, da bo tudi za vašega psa zelo primerno.

Lep pozdrav,

C.G
Aurore
2 sporočila
aurore fr
Pozdravljeni, Najmanjša velikost 70 je več kot dovolj za psa majhne rasti (čivava, bišon, jazbečar ...). Zelo praktično, njegov stranski del se lahko odpre za popolno čiščenje. Priporočam ta izdelek.
Luzia
2 sporočila
luzia fr
Moj 6kg težak pes je lepo povprečen. Zelo dober izdelek.
Estelle
1 sporočila
estelle fr
Pozdravljeni, imamo 5,5kg težkega cotona de tulearja. Kupili smo velikost L in smo zelo zadovoljni. Mislim, da bi tudi velikost M verjetno bila ustrezna. Estelle
Luzia
2 sporočila
luzia fr
Dober večer, Moj pes s 6 kg se počuti zelo udobno. Dober izdelek.
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, mislim, da bo Dogvilla 70 zadostovala. Ne sme biti pasja uta prevelika, sicer se bo pes težko ogrel.Lep pozdrav, Florence
anne
2 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, katero velikost naj izberem za mojega cotona de tulearja, ki tehta približno 6kg? Hvala vnaprej
Jean-Marc
1 sporočila
jean-marc fr
Pozdravljeni,Kakšne so notranje mere Dogville 70?Hvala
Rudy
2 sporočila
rudy fr
Živjo, katero velikost moram izbrati za francoskega buldoga?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, številka 70 bo ustrezala za francoskega buldoga. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
ELIANE
1 sporočila
eliane fr
Pozdravljeni,
Kakšne so notranje mere boksa Dogvilla 70?
Kakšne so zunanje mere te bokse? Prosimo, navedite višino, širino, globino ...
Iščem majhno bokso za mačko, ki spi zunaj; zelo je mrzlo.
Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, zunanje dimenzije so navedene na spletni strani. Ta hiška ne bo primerna za mačko, saj bo prevelika. Priporočamo, da izberete leseno hiško, ki jo bo treba izolirati z notranjo oblogo. Velikost ne sme biti prevelika, da se izognete izgubi toplote.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Aurore
2 sporočila
aurore fr
Pozdravljeni, majhna velikost v 70 je več kot dovolj za mačko in psa majhne rase. Moj perzijski maček je sprejel hišico z dobrim vzglavnikom.
eric
1 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, katero velikost priporočate za dalmatinca, prosim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za izbiro ustrezne pasje ute morate izmeriti velikost vašega psa. Za razliko od blazine doma, uta ne sme biti prevelika, da se izogne izgubi toplote, vendar mora omogočati vašemu ljubljenčku, da lahko enostavno vstopi in izstopi ter se obrne enkrat, ko je notri. Če nameravate dodati izolacijske plošče, je treba to upoštevati tudi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
aurelie
2 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, za boksarice, katera velikost bi bila bolj primerna: 90 ali 110? Hvala vnaprej za prihodnji odgovor. Aurélie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dogvilla 110 bo primerna za bokserja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
isabelle
2 sporočila
isabelle fr
kakšna je primerna velikost za zlatega prinašalca
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vašega psa priporočamo velikost 90 ali 110, odvisno od njegove velikosti. Priporočamo, da ga izmerite.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
DOMINIQUE
3 sporočila
dominique fr
Katero velikost mi priporočate za cavalier king charlesa? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam najmanjšo velikost te ute za vašega ljubljenčka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Serena
1 sporočila
serena fr
Pozdravljeni,

Katero velikost je potrebno izbrati za avstralskega ovčarja?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Pasja vila 90 se zdi primerna za vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
jian ru
3 sporočila
jian ru fr
Katero velikost je treba izbrati za nemškega ovčarja?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za nemškega ovčarja priporočamo DOG VILLA 110.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, Za vašega nemškega ovčarja lahko potrdim, da se zdi pesjak dogivlla 110 primeren. Če želite izvedeti več o tej hišici, vas vabim, da obiščete naslednji url: https://www.abrichien.fr/niches-exterieur-chien. Lep pozdrav, Abrichien

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo