Vprašanja, razprave o izdelkih Advantage Pipete proti bolham za mačke in kunce

93% stranke

priporočam ta izdelek

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Gaëlle
2 sporočila
gaëlle fr
Pozdravljeni, storil sem napako, naročil sem za mačko, ki tehta manj kot 4 kg, medtem ko moja mačka tehta več. Lep pozdrav
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Te pipete uporabljam že leta za dve moji mački, ki tehtata 6 kg, in nikoli nista imele ne bolh ne klopov (čeprav živimo na podeželju)
MELANIE
1 sporočila
melanie fr
Pozdravljeni, samo vstavite 2 pipeti -4kg, da dobite enak odmerek kot z eno pipeto +4kg. Lep pozdrav
NICOLE
4 sporočila
nicole fr
Odgovor za Gaelle S. Biti morate previdni pri uporabi teh izdelkov, ki niso nedolžni. Svetujem vam, da se obrnete na Zoomalia za morebitno izmenjavo. Njihova služba za stranke je odlična in vam bo znala svetovati. Lep dan.
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, kar se tiče mene, brez težav uporabljam ta izdelek in v odgovor na vprašanje, kaj storiti, če je pipeta manj odmerjena za večjo mačko, uporabite 2 pipeti. Lep pozdrav,
claudie
1 sporočila
claudie fr
to ni nič hudega, dajte mu samo eno pipeto, to tudi deluje
Cyril
1 sporočila
cyril fr
Pozdravljeni, moj morski prašiček ima parazite. Ali bi bil ta izdelek primeren za mojega morskega prašička?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam naslednji izdelek, ki je bolj primeren. https://www.zoomalia.com/animalerie/pipettes-repulsives-antiparasitaires-rongeurs-et-petits-mammiferes-p-21275.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Eleonore
1 sporočila
eleonore fr
Pozdravljeni, ali to zdravi tudi proti ličinkam bolh? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, to zdravljenje je tudi preventivno proti bolhaškim ličinkam. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
DOROTHEE
1 sporočila
dorothee fr
Od katere starosti se lahko uporablja na pritlikavega zajca. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo, da počakate na odraslo dobo, to je 6 mesecev. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Marion
2 sporočila
marion fr
Pozdravljeni, od katere starosti lahko uporabljamo ta izdelek? Hvala vnaprej. Lep pozdrav, Marion
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to antiparazitsko sredstvo lahko uporabite pri mucku, starejšem od 8 tednov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Christophe
4 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, pri promociji 6 € za nakup paketa 2x 4 pipet je prišlo do napake. Prikazana cena je 31,8 € namesto: 25,8 - 6,00 = 19,8 €
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da so bili kompleti 2 izbrisani zaradi nezadostnih zalog.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo