Vprašanja, razprave o izdelkih PETSCOOL Difuzor z električnim polnilom proti stresu
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
charline
Pozdravljeni, ali je možno napravek za polnjenje uporabiti v difuzorju Feliway ali Beaphar? Rada bi se izognila nepotrebnemu nakupu difuzorja, saj imam že dva v omari... Hvala!
1 sporočila
karine
Pozdravljeni, ja, prilagodil sem ga na Feliway difuzor, deluje in se prilagaja
5 sporočila
ophelie
Pozdravljeni, imam zajca na prostosti v svoji dnevni sobi, ki ne sprejema moje mačke. Ali lahko ta izdelek, prosim, olajša sobivanje?
1 sporočila
camille
Mislim, da ja. Videl sem primere, kjer to olajša sobivanje za vse vrste živali. Uporabljam ga tudi za svojega zajčka in je popolnoma sproščen.
3 sporočila
marilyne - pierre
Pozdravljeni, zanima me, če je kdo preizkusil to na pticah? Hvala
1 sporočila
marie-christine
Pozdravljeni,
Kupila sem ga za svoje mačke in ko sem ga priklopila v svoji sobi, sem odkrila, da znatno prispeva k kakovosti mojega spanca. Mislim, da eterična olja vplivajo na vsa živa bitja.
Lep pozdrav, Marie-Christine
Kupila sem ga za svoje mačke in ko sem ga priklopila v svoji sobi, sem odkrila, da znatno prispeva k kakovosti mojega spanca. Mislim, da eterična olja vplivajo na vsa živa bitja.
Lep pozdrav, Marie-Christine
3 sporočila
sophie
Pozdravljeni, mislim, da to deluje na vseh živalih, veterinar mi je to povedal, vendar nimam ptic in zato ne morem podati svoje izkušnje. Toda v vsakem primeru jim ne more škodovati.
3 sporočila
sophie
To odlično deluje za moje mačke in tudi pse, torej tudi za ljudi, na vse živali ali vsaj na vse sesalce.
3 sporočila
véronique
Pozdravljeni, to deluje tudi na pticah. Vsaka žival je dojemljiva za eterična olja.