Vprašanja, razprave o izdelkih Ograja proti pobegu za mačke PetSafe
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni vsi skupaj,Pred nekaj tedni sem namestil sistem proti pobegu, omejitev mojega zemljišča ustreza delu B ohišja.Območje je nastavljeno na 8 in intenziteta ovratnice na 5 (polnjenje do maksimuma), vendar moja mačka skoči čez zid, na katerem je položena žica, in sicer dobi pravšnjo šok v skoku, ampak kljub temu pristane na prepovedanem območju zemljišča.Ne vem več, kaj naj storim, da bi ji preprečil prehajanje omejenega območja, žico na tleh sploh ne začuti, ker je to veliko pod njenim skokom, in žica na zidu daje opazen šok, ampak ona kljub temu preide.Hvala za vaše nasvete
1 sporočila
julien
Priporočam, da uporabite ovratnico za majhne pse (močnejša)
1 sporočila
laurence
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, ali ima ta izdelek garancijo, saj o tem ne najdem nobenih informacij. Hvala
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, ali ta sistem deluje tudi za majhne vrtove? Hvala
1 sporočila
véronique
Pozdravljeni, moram namestiti robotsko kosilnico s kablom za označitev območja košnje. Ali obstaja nevarnost motenj med obema kabloma, če na istem mestu namestim sistem proti pobegu? Hvala
2 sporočila
melanie
Pozdravljeni! Namestili smo robotsko kosilnico, a zdaj naša ovratnica ne deluje več pravilno! Zaznava tudi žice robota, kar našega psa preprečuje, da bi šel na travnik.
1 sporočila
angele
Pozdravljeni, pravkar sem kupil hišo s centraliziranim sistemom za zapiranje električnih žaluzij in električnimi vrati. Ali lahko pride do motenj pri delovanju varnostne ograje proti pobegu petsafe? Vnaprej hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
emmanuel
Pozdravljeni, po mojem mnenju ni nobene nevarnosti za elektromagnetne motnje. Poleg tega vsi izdelki izpolnjujejo evropske EMC smernice (označevanje CE).
1 sporočila
mireille
Pozdravljeni, iščem rešitev za svojo mačko, saj sem že izgubila 2 mačka in ne želim izgubiti še te. Moj vrt meri 1200 m2 in ima vhodna vrata. Kako naj to storim? Ali moram kupiti več kolutov žice? Hvala za vaš odgovor.
3 sporočila
joelle
Kar se mene tiče, imam parcelo veliko 1300 m2 in dolžina žice je zadostovala, vendar pa žica ni zelo trpežna in bal sem se, da jo bom poškodoval med vrtnarjenjem. Pravzaprav sem kupil kolut električne žice v trgovini s pripomočki za dom (5 evrov) in deluje zelo dobro z njo. Za prehod sledite navodilom proizvajalca. Na začetku dobro pazite na svojo mačko, moja je našla trik, kako priti čez žico tako, da je skočila čeznjo. Dobila je šok, ampak ji ni bilo mar. Moral sem nastaviti najvišjo stopnjo. Odtlej je vse v redu ...
1 sporočila
iris
Pozdravljeni, imam 2 mački, zato moram kupiti 2 ovratnici. Ker je območje veliko 300m2, potrebujem 2 dolžini žice. Če kupim 2 različna paketa, bosta združljiva? Ali pa moram kupiti 1 paket + 1 dodatno ovratnico + 1 podaljšek žice posebej? Hvala
1 sporočila
fred
V osnovnem kompletu je več kot dovolj žice, da obkrožite vaše zemljišče velikosti 300m² (moje zemljišče meri 400m² in imam še kar precej odvečne žice), potrebno je le dodatno kupiti še en ovratnik in nekaj rezervnih baterij vnaprej.
3 sporočila
joelle
Imam tudi dve mački (5 kg in 5,5 kg) in sem kupil paket + 1 ovratnico. Priložena žica bo zagotovo dovolj dolga. Osebno sem raje uporabil električno žico, kupljeno v trgovini z gradbenim materialom: ni drago (2 €) in je močnejše od priložene žice.
2 sporočila
perrine
Želel bi vedeti, ali se lahko ograjo pritrdi na višino na zidu. Na primer, moje zemljišče je sestavljeno iz vzpetin in zidov, zato me zanima, ali je možno pritrditi na višini ali ne? Prav tako, koliko metrov pred ograjo dobi mačka impulz? Hvala vnaprej.
2 sporočila
michel
zdravo, lahko postavite žico višje, jaz sem jo napeljal na ograjo na 2 metra visoko. Vendar pa nasvet, če postavite žico na vrh zidu, bo vaša mačka preskočila čez in lahko pobegne. Iz izkušenj, mačko morate preprečiti skakanje, torej postavite žico, zakopano v tla, mačka prejme impulz od 50 cm dalje in glede na moč, ki jo nastavite na ovratnici (od 1 do 5). Lep dan še naprej,
Michel
Michel
1 sporočila
francois
Dober večer, po spoštovanju vaših navodil je sistem delujoč, vendar moja mačka še vedno uspe pobegniti. Zelo energična drsna mačka. Razširil sem obseg alarma na 7/8, kar je 50 cm, potisnil sem ga do 5 rdečih utripajočih luči in še vedno je danes pobegnila. Že sem jo videl teči z vso hitrostjo spodaj in dobiti sunek, in očitno je to ne ustavi... kaj mi svetujete?
1 sporočila
adeline
Pozdravljeni. Moj maček ima precej dolg in tanek vrat. Kljub temu mu ovratnica zelo dobro ustreza. Nastavljiva je, seveda pa je precej težka, zato je treba preveriti, ali bo vaš maček to prenesel. Na žalost se to vnaprej ne da vedeti.
2 sporočila
michel
Minilo je že eno leto, odkar sem pridobil to ogrlico, res je izjemna in naša mačka (maine coon) jo zelo dobro prenaša. Dodal sem sistem weenect za lokacijo in naša mačka preživi približno 12 ur na dan zunaj v našem vrtu ter v povprečju prehodi 3 do 3,5 km na dan. Hvala Petsafe MIMI57
1 sporočila
virginie
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu tega izdelka, vendar dvomim, da je primeren za mojega mačka mešančka sphynx, ki tehta komaj več kot minimalno predpisano težo in ima izredno tanek vrat. Poleg tega me zanima, ali je možno izdelek vrniti, če se izkaže za neučinkovitega glede na njegovo ceno. Hvala za vaš odgovor.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta izdelek je posebej izdelan za mačke, ki tehtajo več kot 2,7 kilograma. Res imate možnost, da nam izdelek vrnete v 14 dneh, kar je zakonsko določen rok za odstop od pogodbe, ali pa z izbiro možnosti zen, imate do 1 leta časa, da nam izdelek vrnete. Na voljo sem vam za dodatne informacije.Aurore iz Zoomalia