Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Rečni pesek Zolux Aquasand Nature

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Cédric
1 sporočila
cédric fr
Pozdravljeni, nameravam kupiti bel akvarij za želve Zolux Karapas Aqua 100 in vse, kar je potrebno za dobro počutje želv. Ali mi priporočate ta pesek ali kakšnega drugega? In v kakšni količini? Prav tako bi želel vedeti, kakšno ogrevanje, svetilko, okrasje, fiksno ali premično rampo itd. mi priporočate? Iskreno se vam zahvaljujem
Patricia
1 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni, žal mi je, ne morem odgovoriti na to vprašanje. Ta pesek uporabljam na površini za zaščito svojih rastlin ali na dnu posod brez luknje za drenažo.
noel
1 sporočila
noel fr
Pozdravljeni, ali lahko uporabim ta pesek v morskem akvariju?
yoan
1 sporočila
yoan fr
Pozdravljeni, rad bi bil prepričan, da je ta vrsta peska popolnoma primerna za akvarij, namenjen corydorasom?
Michel
470 sporočila
michel fr
za corydorase je bolje uporabiti sansibar, ki je bolj fin.
patrick
1 sporočila
patrick fr
Strinjam se z Michelom, ta je že zelo tanek za brki, tanjši je še boljši, vendar je čiščenje in netenje težje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo