Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Pesek Aquasand Narava Kremen velik

100% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Cat
4 sporočila
cat fr
Pozdravljeni, iščem gramoz za precej specifične potrebe, zrna morajo biti lepo okrogla in precej velika, ne pa kot kroglice! kot zelo velika toča.. Ali to ustreza opisu?
Joëlle
2 sporočila
joëlle fr
Pozdravljeni,Ti gramozni delci niso okrogli in velikosti se razlikujejo od "zrna riža" do "malega graha" ali celo nekoliko več.S spoštovanjemDJ
Sarah
1 sporočila
sarah fr
Želim kupiti ta pesek ne za akvarij, ampak za moje vrtne rastline. Priporočena je najmanjša granulacija 0,4 mm. Ali je to pesek, ki ga moram kupiti? Hvala za dodatne informacije, ki mi jih boste dali. Lep pozdrav
Joëlle
2 sporočila
joëlle fr
Pozdravljeni, Kar se mene tiče, sem kupil ta prod, ko sem menjal akvarij, kjer je zlata ribica postala precej velika. Zdi se, da ji ustreza in ji omogoča, da "brska" po njem v iskanju izgubljenih granul. Nimam izkušenj z rastlinami na vrtu. Ali so to vodne rastline? V tem primeru bi ta prod moral ustrezati, se mi zdi. Rastline v zemlji, v loncih: tam menim, da bi vam obisk v vrtnariji lahko prinesel informacije. DJ

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo