Vprašanja, razprave o izdelkih Pasta proti kepic dlake Daggi za mačke in mucke
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
25 sporočila
violette
Živjo! Moja maine coon mačka, ki je zelo občutljiva in anksiozna, se pretirano neguje in tvori "kroglice dlak", ki jo zaprtijo in ji povzročajo slabotnost, dokler jih ne izloči. Izbrala sem to pasto, ker tudi tisto, kar mi je predpisal veterinar, ne deluje dobro... Ali lahko to pasto uporabljam skozi celo leto brez problema? Kakšna je priporočena pogostost in približna količina? Najlepša hvala!
4 sporočila
marie-anne
Pozdravljeni, nisem veterinar, vendar mislim, da lahko vsak dan daste malo te paste vaši mački. Res je, da če preberete priporočila na embalaži podobnih izdelkov, piše, da jo lahko dajete bodisi v obdobju menjave dlake, bodisi skozi celo leto. Poleg tega ima ena od mojih mačk težave z bruhanjem in prebavo, in če ji vsak dan ne dam te vrste paste, začne ponovno bruhati. Poleg tega izdelka bi bilo za vašo mačko koristno povečati količino vlaknin v njeni prehrani. Obstajajo na primer posebni briketi proti sprijemanju dlake. Malo konopljinega olja bi ji lahko prav tako koristilo, saj je očitno idealen izdelek v primeru tesnobe, težav z dlako in prebavnih težav.