Vprašanja, razprave o izdelkih Fotelj za pse Victor

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Annie
1 sporočila
annie fr
Pozdravljeni,

Razmišljal sem tudi o dimenzijah. Škoda, da širina ni navedena. Med iskanjem na internetu sem našel kavč Victor z dimenzijami v cm: 82 x 45 (verjetno skupne mere) in višino 28.

Zoomalia bi to moral navesti!
JOHANNE
1 sporočila
johanne fr
Pozdravljeni, ta kavč je zelo lep, vendar ni nobenih informacij o velikosti, razen 82 cm, prosim, da posredujete celotne mere.
Nally
1 sporočila
nally fr
Pozdravljeni, za velikost je samo 82 cm, predvidevam, da gre za dolžino. Kakšna je širina in višina, prosim? Sprašujem se tudi, zakaj je na zalogi samo ena Victor kavč...? Je to vrnjen izdelek? Poleg tega ni nobenih mnenj strank o tem kavču, škoda... Vnaprej se zahvaljujem za odgovor na to sporočilo :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo