Vprašanja, razprave o izdelkih Kavč za pse Zolia Liloe
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
edith
Pozdravljeni, ali za nakup treh kavčev nudite kakšen komercialni popust, glede na to, da je bil do 27. novembra ta model na razprodaji in je stal 119 €? Lepo pozdravljeni.
1 sporočila
philippe
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je ta lep kavč dovolj velik, da lahko sprejme bernskega planšarskega psa, hvala, lep dan.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kavč ni primeren za tako velikega psa. Lahko sprejme malega ali srednje velikega psa, ki tehta do približno 15 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gilles
Ali so predvidene večje velikosti kavčev za pse do 40 kg?
2 sporočila
mégane
Živjo, obstaja možnost, da je na voljo v drugi velikosti? Imam Jack Russla in se mi zdi, da je prevelik. Je material iz blaga ali iz mikrovlaken?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta kavč je na voljo samo v eni velikosti. Izdelan je iz blaga, ki spominja na žamet.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta kavč je na voljo samo v eni velikosti. Izdelan je iz blaga, ki spominja na žamet.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, ali je ta kavč primeren za labradorca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kavč bo za labradorca premajhen. Primeren je za pse srednje velikosti, do največ 15 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni! Zanimal me je ta izdelek, in medtem ko sem ga hotela pokazati možu, da bi ga naročila, se je njegova cena spremenila! Kdaj bo spet na voljo kakšna bliskovna razprodaja, da bi ga lahko kupila? 89,99 € je vendarle precej bolj zanimiva cena kot 109,99 €! Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutno je na voljo v bliskoviti razprodaji za 89,99 €. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia