Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja vrata za pse Ferplast
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
hélène
Pozdravljeni, kateri model bi bil najbolj primeren za maine coona v tej liniji izdelkov? Hvala.
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kakšna je minimalna debelina vrat, ki se lahko uporabi? Lp
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za debelino vrat ni določenega minimalnega standarda. Tunel mačjega prehoda bo potrebno prilagoditi z izrezom na debelino vrat. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
nadine
Pozdravljeni, Rad bi se prepričal, da bo moj bretanski španjel lahko odšel iz hiše in se vrnil, ko je zunaj. (mačja vrata Swing) Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, ta mačja vrata bi bila primerna za vašega bretanskega španjela.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni,Iščem pasji vratca za velikega psa z magnetnim ključem, ki se pritrdi na ovratnico, saj ne želim, da bi kdo pravkar vstopil in samo moj pes ima dovoljenje, da gre ven (ne pa tudi moja mačka). Zanima me, ali model swing 15 vsebuje magnetni ključ ali ne? Če ne, kateri model naj izberem? Potrebno je za avstralskega ovčarja, ki bo tehtal okoli 30 kg.Lepo pozdravljeni,Caroline Olivotto
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kot je navedeno na dnu opisa izdelka, modela swing 11 in 15 ne delujeta s pomočjo ovratnic.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia