Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
elodie
Pozdravljeni, rad bi kupil ta kavč, vendar ne vidim treh ponujenih velikosti, obstaja le ena, pri čemer bi rad imel za svojega avstralskega ovčarja in svetovali ste mi velikost 2 ali 3 glede na dimenzije mojega psa. Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je bil ukinjen s strani našega dobavitelja, trenutno imamo na zalogi le še velikost 2. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eric
Pozdravljeni, kakšne so notranje dimenzije (spalni prostor)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Tukaj so dimenzije za počivalno površino kavča Lucky: Velikost 1: širina približno 62 cm x globina 37,5 cm Velikost 2: širina približno 92 cm x globina 62,5 cm Velikost 3: širina 134 cm x globina 81,5 cm S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
elodie
Pozdravljeni, imam avstralskega ovčarja, ki tehta 30,8 kg. Ali je izdelek primeren za mojega psa? Vnaprej hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da izberete srednjo ali veliko velikost, odvisno od dejanskih mer vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
tania
Rad bi vedel, kako lahko očistimo kavč in ali je prevleka odstranljiva?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kavč je pralen z milnico. Narejen je iz sintetičnega usnja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia