Vprašanja, razprave o izdelkih Posoda za pse z dolgimi ušesi, iz nerjavečega jekla & plastike
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
magali
Razumel sem, da barve ne moremo izbrati, toda je mogoče izvedeti, katere barve so trenutno na zalogi? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost ni mogoče vedeti barv glede na dobavo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
florence
Pozdravljeni,Ali lahko končno izberemo barvo te super sklede ali še vedno ne? Ne razumem, če to še vedno ni možno :( Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Kot je navedeno v opisu izdelka, izbira barve ni možna. Pri tem izdelku ni mogoče naročiti različnih barv ločeno.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Kot je navedeno v opisu izdelka, izbira barve ni možna. Pri tem izdelku ni mogoče naročiti različnih barv ločeno.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
andree
ŽIVIJO, rad bi naročil 2 skledi za moja cocker spaniela, ali je možno dobiti skledi v dveh različnih barvah? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne moremo izbirati barv, ki jih pošiljamo, zato vam ne moremo zagotoviti, da boste prejeli dve različni barvi. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
olivier
Ponovno pozdravljeni,
ponavljam svoje vprašanje: ali je barva ČRNA na voljo?
Kakšna je višina?
HVALA za vaš odgovor... da bom lahko v primeru zadovoljstva s temi informacijami dodal ta izdelek.
Gospod SZCZEPANIAK
ponavljam svoje vprašanje: ali je barva ČRNA na voljo?
Kakšna je višina?
HVALA za vaš odgovor... da bom lahko v primeru zadovoljstva s temi informacijami dodal ta izdelek.
Gospod SZCZEPANIAK
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Višina je 10 cm. Barva Črna je na voljo, vendar vam ne moremo zagotoviti, da jo boste prejeli.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Višina je 10 cm. Barva Črna je na voljo, vendar vam ne moremo zagotoviti, da jo boste prejeli.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
olivier
Pozdravljeni, kot je bilo zahtevano od strani službe za stranke: je na voljo v ČRNI barvi? Prav tako, kakšna je višina te posode? HVALA za vašo hitrost, da lahko odločim, ali jo dodam k trenutnemu naročilu ali ne. G. SZCZEPANIAK