Vprašanja, razprave o izdelkih Nogavičke za psa Bruno sive/rdeče

100% stranke

priporočam ta izdelek

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Lisa
4 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni! Katere protizdrsne nogavice naj izberem in katero velikost za mešančka psa pasme podenko (labrador) težkega 29 kg, prosim?
Françoise
1 sporočila
françoise fr
Pozdravljeni, vzeti morate največjo velikost, kar sem izbral za mojo psičko španjelko, ki tehta 22 kg, širina njene sprednje tačke je 5,5 cm, so malo elastične, vendar morate paziti, ker so v višino malo tesne in se malo vrtijo, ampak kar dobro deluje, manj hrupa na parketu, lep pozdrav
Chantal
1 sporočila
chantal fr
Za kokršpanjela, kakšne ukrepe prosim? Lepo pozdravljeni in srečno novo leto.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, te nogavičke so zasnovane za male pse. Priporočamo, da izmerite širino šape vašega cockerja, da se prepričate, da izberete pravo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lisa
4 sporočila
lisa fr
In kaj za x podenca, ki tehta 29 kilogramov s tanjšimi nogami kot labrador ??Prosim

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo